#StaiAcasă – Sfaturi pentru alungarea plictiselii

Primăvara acestui an este una atipică, având în vedere că trebuie să stăm cu toţii în casă, pentru a evita răspândirea bolii COVID-19.
Însă chiar dacă stăm acasă nu trebuie să intrăm într-un univers al plictiselii.

Există o mulţime de activităţi cu care îţi poţi ocupa timpul în mod constructiv. De la citirea unei cărţi, urmarea unui curs online, până la probarea unor ţinute nonconformiste cu hainele pe care le ai deja în dulap sau experimentarea unor machiaje deosebite – nu încape îndoială că oricine îşi poate folosi timpul într-un mod cât mai plăcut și util.

Iată care sunt recomandările noastre pentru a depăşi cu brio această perioadă

Dacă trebuie să lucrezi de acasă, cu siguranţă lucrurile nu trebuie să se plafoneze. Dacă începi lucrul în pijamale, atunci nu vei mai putea face distincţia între timpul de lucru şi cel de relaxare, și automat vei avea aceeaşi stare. Aşadar, încearcă să păstrezi pijamalele doar pentru perioada nopții, iar pe perioada lucrului, îmbracă-te cu o pereche de colanţi şi un tricou drăguţ. Nişte şosete colorate cu model vesel şi puţin blush în obraz cu siguranţă te vor face să te simţi mai bine.

Prepară-ţi mese mai variate! Gândeşte-te şi la partea pozitivă a lucrului de acasă. Ştim cu toţii că tentaţia este mare, aşa că dacă până acum obişnuiai să îţi comanzi mâncare la birou (de asemenea, ştim cu toţii că tot timpul apare câte un coleg care ne îmbie cu ceva delicios, dar păcătos), de acum poţi să-ţi pregăteşti gustări mai sănătoase acasă. Dimineaţa poţi începe un toast cu avocado, roşii şi ouă, şi desigur, nelipsita cafea. Pentru prânz îţi poţi pregăti rapid nişte peşte cu legume la cuptor, iar seara îţi poţi rezerva mai mult timp pentru a-ţi pregăti o cină delicioasă – în plus nu mai trebuie să petreci prea mult timp pe drum până la lucru şi înapoi.

Citeşte o carte bună. Există o mulţime de cărţi pentru toate gusturile, aşadar nu încape îndoială că vei găsi ceva pe gustul tău, indiferent că este vorba de o biografie, de o carte cu caracter erotic – Fifty Shades of Grey- sau de o carte cu ilustraţii. Poate chiar îţi vei descoperi pasiunea pentru citit.

Desenează, ilustrează. Este o activitate foarte plăcută şi poate te va ajuta să îţi descoperi talentul ascuns. Cu puţină îndemânare oricine poate desena un peisaj de primăvară, iar dacă nu, ţine cont de faptul că sunt foarte la modă şi picturile abstracte. Iar dacă simţi că pictura nu este deloc pentru tine, de ce nu încerci să îţi editezi diverse poze de mult uitate cu diverse aplicaţii, de exemplu Lightroom? Vei rămâne surprinsă de minunile pe care le pot face aceste programe! Cu ocazia aceasta vei putea să îţi creşti contul de instagram, chiar dacă #staiacasă.

Cu siguranţă ai în garderobă haine pe care nu ai apucat să le porţi niciunde. Încearcă să faci diverse combinaţii cu acestea – poate descoperi stiluri care nici nu credeai că ţi se potrivesc! Poţi chiar să îţi imaginezi de pe acum ţinutele pe care le vei purta în concediul de vară – suntem optimişti că până atunci situaţia se va îmbunătăţi şi ne vom putea relua călătoriile mult iubite.

Ocupă-te de nişte proiecte DIY. Este plin Youtube-ul de asemenea clipuri. Poate vrei să dai un aer nou camerei tale, sau să te apuci să îţi faci singură bijuterii (coliere, cercei), care să dea un aer vesel ţinutelor tale.

Încearcă un machiaj de seară pe care nu l-ai mai purtat până acum. Dacă obişnuieşti să porţi de obicei machiaj doar în tonuri pământii, de data aceasta poţi opta pentru ceva în culori vibrante. În plus este şi o activitate foarte fun.

Acordă o atenţie sporită îngrijirii zilnice. De cele mai multe ori, suntem prea ocupate şi nu mai avem niciun chef să ne aplicăm seara măşti de faţă. Vrem să ne demachiem cât mai rapid şi să ne băgăm în pat. Tot acest timp petrecut acasă îl poţi folosi în avantajul tău, aşa că aplică-ţi regulat măşti de faţă pentru a-ţi menţine tenul hidratat. Acordă o atenţie deosebită şi îngrijirii mâinilor în această perioadă în care le spălăm extrem de des şi folosim dezinfectanţi cu alcool, aşa că foloseşte  neapărat creme intens hidratante.

Pregăteşte o seară romantică alături de iubitul sau soţul tău. Preparaţi împreună o cină delicioasă, îmbracă-te cu o lenjerie sexy, turnaţi-vă nişte vin roşu şi începeţi să depănaţi amintiri. Puteţi chiar să jucaţi Adevăr sau Provocare, aceasta fiind o ocazie foarte bună pentru a vă cunoaşte mai bine.

Nu uita de mişcare! Aceasta este foarte importantă pentru a ne menţine starea fizică şi pe cea psihică la un nivel înalt. Poţi să te inspiri din tutorialele de pe Youtube sau de pe Pinterest. Nu uita că şi echipamentul este foarte important. Poţi purta nişte colanţi şi o bustieră drăguţă care cu siguranţă îţi vor da un oarecare grad de încredere. Dacă nu îți place yoga, de exemplu, poţi chiar dansa, aceasta fiind o activitate mult mai fun şi antrenantă.

Uită-te la un film sau la un documentar. Poţi alege un serial foarte amuzant, precum Friends, un rom-com iconic precum Sex and the City, sau un documentar informativ. Totul ţine de preferinţele personale.

Ce este cel mai important în această perioadă este să #StaiAcasă.

După cum vezi, există o mulţime de modalităţi în care să îţi petreci timpul, aşa că nu ar trebui să ai prea mult timp la dispoziţie să te plictiseşti.

Noi o să fim alături de tine, oferindu-ţi idei de styling, inspiraţii de ţinute sau în ceea ce privește stilul de viaţă!

Iar dacă ai nelămuriri în ceea ce priveşte asortarea unei piese pe care o ai în garderobă şi nu ai apucat să o porţi, dacă vrei orice fel de sfaturi de stil, îţi stăm la dispoziţie pe Messenger! Scrie-ne şi noi îţi vom răspunde în cel mai scurt timp!

Sănătate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *