Teniși Converse

Idei de ţinute

 

Tenişii Converse sunt în mare vogă şi reprezintă unul dintre cele mai căutate modele de pantofi sport din ultima vreme. Nici nu ne mirăm că se afla în atenţia tuturor femeilor, având în vedere că majoritatea VIP-urilor şi bloggeritelor faimoase îi poartă.

 

Este destul de clar că tenişii Converse nu au cum să dispară prea curând, aşa că ai putea să adaugi şi tu o pereche în recuzita ta. Doar vrei să fii mereu la modă, aşa-i?

 

Aceşti tenişi sunt potriviţi pentru toate vârstele, iar dacă până acum ai considerat că pot fi purtaţi doar în cazul simplelor ieşiri în oraş, sau pentru plimbările de week-end prin parc, stiliştii îi recomandă pentru mai mult de atât: petreceri urbane, outfit-uri pentru mers în club, ţinute ultra-feminine.

 

Teniși Converse – Idei de ţinute

 

Tenişii se potrivesc de minune cu orice tip de rochie: lungă, midi sau scurtă, şi cu fuste de orice model. Poţi alege modelul care îţi place, în funcţie de preferinţele personale: mulate, asimetrice, în linii drepte, cu imprimeuri opulente sau simple. Culoarea contează mai puţin! Cel mai important este să te simţi bine cu ceea ce porţi, iar ţinuta ta să se potrivească de minune vremii de afară.

 

 

Pentru o ţinută cool, în tendinţe, asortează tenişii converse cu blugi boyfriend şi cu o geacă de piele. Dacă este soare adaugă ţinutei tale o pereche de ochelari oversized. Geanta este esenţială – alege o geantă de umăr cu accente metalice – aceasta va asigura succesul ţinutei tale.

 

Tenişii Converse se asortează la fel de bine atât cu pantaloni scurţi cât şi cu pantaloni lungi. Alege nişte blugi cu rupturi pentru o ţinută tinerească, fresh, şi blugi simpli pentru un look clasic.

 

Ţine cont şi de faptul că tenişii Converse sunt perfecţi pentru a fi purtaţi vara sau primăvara şi se potrivesc cum nu se poate mai bine cu rochii vaporoase şi feminine. Cu siguranţă ai sesizat că cele mai cool ţinute sunt compuse din elemente contrastante, precum sunt în acest caz tenişii şi rochiile ladylike.

 

Aşadar, poţi să porţi tenişii Converse cu aproape orice, atât timp cât este comod şi relaxant. Practic, de asta au şi fost făcuţi şi sunt alegerea multor vedete.