Treninguri pentru cuplu – Pentru un look cool

Cele mai multe cupluri iubesc ideea de a-și afișa dragostea în public. Iar acest lucru se poate face foarte ușor prin diverse gesturi, dar și atunci când poartă haine similare. Spre exemplu, în duminicile relaxante puteți alege să purtați un trening cuplu, sau hanorace cuplu pe care să le asortați la blugi și pantofi sport pentru ținute cât mai comode.

De ce să alegi un trening cuplu?

Este simplu! Pentru că, după cum am menționat și mai sus, pentru anumite cupluri reprezintă un mod de a-și afișa atașamentul unul față de celălalt, precum și gusturile vestimentare. Spre exemplu, dacă alegeți un trening de brand precum trening cuplu Adidas, Nike, Calvin Klein, Tommy Hilfiger, atunci acest lucru poate să transmită că preferați hainele calitative. Desigur, aceste treninguri nu sunt cele mai ieftine, însă puteți găsi și modele de treninguri cuplu ieftine, realizate din materiale rezistente în timp.

Modelele simple, de asemenea, sunt recomandate pentru că nu se demodează, iar acest lucru înseamnă că le poți purta cât mai mult timp, fără să vă faceți probleme că nu veți mai fi în tendințe.

Cum porți un trening pentru cuplu pentru a ieși în evidență?

Dacă la prima vedere treningul pare o piesă destul de banală, care nu te poate scoate în evidență dintr-o mulțime de oameni, ei bine… există și modalități prin care poți arăta excelent cu ajutorul unui trening.

Pentru femei – Asortează treningul cu o geacă de blugi sau cu o vestă matlasată până la genunchi. Poartă treningul alături de niște adidași albi Nike și împreună cu o geantă de umăr modernă. Accesoriile trebuie să fie în nuanțe neutre pentru a da o notă de bun gust întregului look. La capitolul bijuterii, niște cercei mici și un ceas cu curea din piele reprezintă cea mai bună alegere.

Pentru bărbați – Poți purta treningul cu niște sneakerși simpli, sau colorați (depinde de modelul treningului), cu o jachetă din blugi sau din piele și cu un rucsac sau o borsetă de umăr. Alege tot un ceas sau niște brățări din piele pentru a completa întreaga ținută.

–––––––––––

Dacă îți plac foarte mult seturile de treninguri, poți arunca o privire și peste colecțiile noastre cu seturi mama-fiica sau seturi tata-fiul. 🙂 Cu siguranță vei găsi ceva și pe placul tău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *