Adidași Tommy Hilfiger – În trend sau nu?

Tommy Hilfiger, brandul care este din nou pe buzele fashionistelor. Cele mai noi colecții sunt mereu în trend iar prețurile accesibile fac ca produsele semnate Tommy Hilfiger sa fie extrem de iubite.

Adidași Tommy Hilfiger se găsesc într-o gamă largă de modele atât pentru femei cât și pentru bărbați sau copii. Aceștia se diferențiază de toate celelalte branduri prin culorile specifice alb, albastru și roșu în diverse combinații. De la adidași Tommy Hilfiger damă de piele sau chiar textile, la pantofi sport cu platformă sau chiar încălțăminte elegantă și cizme, brandul acoperă o plajă largă de produse destinate întregii family.

Cum se asortează Tommy Hilfiger shoes

Datorită faptului că gama de culori este destul de limitată, este destul de simplu de asortat o pereche de adidași Tommy Hilfiger damă. De la ținutele casual de zi cu zi, la cele mai elegante, pantofii sport TH trebuiesc tratați ca piese clasice, de sine stătătoare.

Varianta cea mai simplă de asortare este prin crearea ținutei pornind de la culorile pantofilor, astfel roșu, alb și albastru închis să se regăsească în piesele alese. O pereche de blugi albaștrii, un top alb simplu și o jachetă roșie poate constitui o ținută de ieșit în oras cu fetele.

Pentru un look interesant de birou se poate merge pe un compleu office și o pereche de pantofi sport albi. În loc de cămașă, tricoul alb poate substituii ușor piesa elegantă clasică.

O altă variantă ar fi să mergeți pe culorile opuse pentru un look wow. Verdele și portocaliul contrastează foarte frumos, însă cu puțină imaginație puteți obține ținute foarte interesante și deloc clasice.

Când alegeți adidașii Tommy Hilfiger trebuie să aveți în vedere modelul care vă place cel mai mult raportat la culorile din garderobă. Trebuie să existe un oarecare contrast pentru a Evita efectul de tip uniformă.

Poate vă întrebați dacă merită investiția. Produsele sunt de calitate și au o viață lungă atâta timp cât sunt folosite și întreținute în mod corespunzător.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *