Cadou de casă nouă pentru orice buget

După cadoul de cununie, cadoul de casă nouă este probabil cel mai greu de ales. Opțiunile sunt multe, însă mai mereu suntem limitați de buget, preferințele familiei sau disponibilitatea produselor alese în timpul alocat.

Tinerii care tocmai și-au achziționat o casă nouă au fie tot ce le trebuie deja, fie au hotărât să termine amenajarea interioară treptat ceea ce până la urmă poate fi în avantajul celor care le caută un cadou.

De la variante simple, la cele mult mai complicate, aleegrea unui cadou de casă nouă poate fi mai ușoară dacă vă ghidați după sfaturile și ideile prezentate în continuare.

Voucher cadou

Sunt multe magazine online care sau fizice oferă opțiunea de vouchere cadou, iar acest avantaj poate fi chiar ideal în anumite circumstanțe. Dacă bugetul este destul de mare pentru a putea oferii un voucher cadou de care să se bucure putând astfel să își și cumpere ceva serios, sau poate dacă nu sunteți foarte apropiați și nu contează prea mult valoarea voucherului. Practic în acest fel, cadoul de casă nouă nu va ocupa spațiu degeaba, nu trebuie returnat sau dăruit mai departe deoarece familia chiar poate lua ceva folosit sau care chair îi place.

Obiecte decorative ca și cadou de casă nouă

Un ceas, o vază, poate un panou decorativ din metal sau un animal din lemn sculptat ar putea fi o idee bună de cadou pentru casă nouă. Acestea pot arată superb în noua locuință, iar dacă chiar cunoașteți foarte bine persoanele, sau sunteți designer de interior, un obiect decorativ este o idee foarte bună pentru această ocazie.

cadou de casa noua

 

Ustensile de bucătărie

Dacă doamna, sau de ce nu domnu iubesc să gătească, atunci ustensilele de bucătărie pot fi cele mai frumoase cadouri. De la tigăi multifuncționale, la aparate de gătit la aburi, aer cald sau poate aparate de făcut gogoși, popcorn sau prăjiturele, la seturi de tacâmuri, farfurii sau pahare, toate pot fi opțiuni de luat în calcul. Partea bună este că prețul acestora se poate mula bine pe buget, iar pe piață există o gamă largă de produse potrivite pentru toate gusturile.

cadou de casa noua cadou de casa noua

Electrocasnice

Cel mai probabil că electrocasnicele importante sunt deja achiziționate însă când ne gândim la un cadou, este mai indicat să mergem pe o nișă mai specială. Sigur că și bugetul trebuie să fie mai mare, iar cadoul va fi mai mult decât unul simbolic. Un aspirator robot, o boxă retro cu Bluetooth, o litieră electrică, un umidificator cu senzori, toate sunt variante interesante pentru cei pasionați de tehnologie .

 

cadouri de casa noua

cadouri de casa noua

cadou de casa

Animale de companie

Pentru această ultimă idee este de preferat să se cunoască familia foarte bine ca animăluțul dăruit să fie bine primit de către toti membrii familiei. Poate ar fi o idee bună ca în acest caz să se discute ăn detaliu înainte cu măcar unul din membrii femiliei despre idee șă nu să apăreți la poartă cu un câtel când ei își doreau pisic, sau un ponei când ar fi vrut un Bischon.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *