Ce culoare de pantofi merge la rochie verde

Primăvara parcă ai mai mult curaj să încerci stiluri sau chiar și culori pe care nu le-ai mai purtat până acum. Fie pentrunu ai găsit un croi care să te convingă că și acea culoare ți-ar sta superb,sau ai găsit rochie perfectă însă nu ai idee cum să o accesorizezi.

De când cu apariția spectaculoasă a lui J-lo de la premiile Grammy, rochia verde și-a câștigat popularitatea pe care chiar merita.

Rochia verde nu este cu nimic mai deosebit ca oricare alta decât că este verde. Aceasta poate fi identică cu o rochie neagră și totuși cea verde să fie wow. Totuși nu toată lumea o preferă din cauzăcăli se pare greu de asortat.

Veșnica întrebare fiind – Ce culoare de pantofi merge la o rochie verde?

Răspunsuril esunt foarte diferite și variază de la clasic la modern sau extravagant. Trebuie luat în calcul simplitatea sau complextatea rochiei dacă este sau nu imprimată, evenimentul la care este purtată și nuanța verdelui.

Pantofi neutri la o rochie verde

Cea mai simplă și safe variantă este să mergi la sigur cu o pereche de pantofi sau sandale negre ori nude la rochia verde. Nu concurează cu nuanța puternică de verde,nu îi taie din eleganți, ci doar completează discret ținuta. Cu câ imprimeul de pe rochie este mai complex, cu atât încălțmintea trebuie să fie mai simplă. Puține barete, simple, linii clasice și elegante.

Sandale aurii sau argintii metalizate

Putem spune că sandalele cu 2-3 barete simple, subțiri în nuanțe de auriu sau niște stiletto pe argintiu pot fi în topul preferințelor. La fel de discrete ca și negru și nude, dar dau un plus de sclipire și eleganță. Sigur că asocierea nu este pentru toată lumea, însă dacă ai curaj să oîncerci ai grjă ca și bijuteriile să fie in aceeeși nuanță de metal.

 

 

Culori complementare pentru o apariție wow

Roșu sau portocaliu vor atrage cu siguranță atenția fiindun contrast puternic cu verdele rochiei. Pentru astfelde combinații trebuie să știi să alegi nuanțele potrivite pentru ambele. Dacă rochia e verde smarald, atunci un roșiînchis ar fi ideal. Dacă rochia este mai primăvăratică în nuanțe de verde mentă,atunci un oranj pastel ar fi mai potrivit.

Și totuși ce culoare de pantofi merge la o rochie verde?

Negru, nude, auriu,argintiu și roșu. Acesta ar fi un raspuns foarte scurt. însă ca de obicei, detaliile fac diferența.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.