Ce încălțăminte porți toamna?

Probabil la început de sezon te întrebi mereu ce încălțăminte să porți în sezonul următor.

De la schimbarea anotimpurilor, la aparația unor noi trenduri, poate apariția unor probleme la picioare precum bătături sau chiar la creșterea piciorului pe perioada sau dupăo sarcină, toate pot avea un impact asupra alegerii unor noi perechi de încălțăminte.

Dacă îți place să fi la curent cu noile tendințe, probabil vei alege o nouă pereche care se aliniază trendurilor dar care se potrivește cu garderoba ta. Dacă preferi variantele practice și comode atunci probabil opțiunile cele bune ar finiște cizme de cauciuc comode.

Cizme de gumă

Practice și mereu reinterpretate, cizmele de gumă nu trebuie să lipsească din garderoba ta. În ultimele sezoane, cizmele de gumă au ajuns să se asemene cu bocancii miliatri însă fără șireturi. Asemeni unor cizme cu platformă, acestea nu doar că au o funcție utilă, ci și arată foarte bine. Având un stil mai casual-militar, cizmele de gumă cu platformă arată bine cu fuste de piele, de blugi sau chiar pantaloni cargo băgați în cizme.

Cizme peste genunchi

Dacă asta vară nu ai sfidat așa zisele reguli, acum că a venit toamna te poți uita după o nouă pereche de cizme peste genunchi. Cele fără toc merg de minune cu rochii casual sau chiar sport pe când cele cu toc sunt potrivite mai degrabă pentru ținute mai elegante. Cu o rochie neagră sau poate o rochie de satin simplă ideală pentru o ținută de cocktail care iese din tipare. Dacă le porți des, optează pentru cizme din piele naturală, însă dacă le vei folosi doar ocazional, poți merge și pe variante mai ieftine care arată la fel de bine.

Bocanci cu șireturi

Bocancii au revenit în modă de câteva sezoane. Dr.Martens sunt probabil cel mai iubit brand de bocanci chiar dacă prețurile sunt totuși ridicate. Cu talpă subțire sau cu platformă ori toc gros, bocancii cu șireturi sunt o variantă comodă și versatilă pentru ținutele de zi cu zi. Cu o rochei tip cămașă sau poate o rochie sacou pentru un look care stă bine între stilul elegant și casual. La fel de bine pot arată grozav cu blugi skinny sau pantaloni cu buzunare.

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *