Cercei eleganți – Pentru un look mereu sofisticat!

Mai multe perechi de cercei

O pereche de cercei eleganţi îţi poate face ziua mult mai strălucitoare. După acest lucru trebuie să se ghideze orice femeie atunci când îşi alege orice fel de ţinută. În plus, eleganța unei femei stă în primul rând în accesoriile şi bijuteriile pe care alege să le poarte.

Nicio ţinută nu este completă fără o pereche de cercei eleganţi

Nu contează că de obicei preferi ţinutele casual, pe cele cu o notă formală sau pe cele elegante, un lucru este clar: cerceii nu trebuie să îţi lipsească.

Simplitate şi rafinament

Dacă şi tu iubeşti ţinutele ultra feminine, Kate Middelton poate reprezenta un foarte bun reper stilistic. Nişte cercei finuţi cu pietre onix, aşa cum obişnuieşte să poarte frumoasa ducesă de Cambridge sunt o variantă perfectă atât pe timpul zilei, cât şi seara.

Sofisticată? Întotdeauna, cu ajutorul cerceilor din colecția 2020!

De obicei, cerceii de mici dimensiuni se potrivesc la majoritatea ţinutelor. Însă sunt momente în care adoptăm ţinute mult prea simple pe care vrem să le scoatem în evidenţă. Astfel, o variantă foarte bună este alegerea unor cercei de mari dimensiuni, care să transforme totul într-un look statement.

Spre exemplu, pentru un look all-black – o rochie elegantă neagră, o salopetă neagră, sau unul all-white – o salopetă albă, nişte cercei într-o culoare vibrantă pot face minuni, în timp ce pentru un model mai sofisticat, de tipul unei rochii baby-doll cu aplicații prețioase, se vor potrivi de minune nişte cercei finuţi!

La ţinute de seară poţi alege cercei eleganţi mari cu cristale sau cu felurite pietre preţioase pentru un look glam fabulos. Astfel, nu va trebui să îţi faci probleme că rochia pe care ai ales să o porţi este prea simplă, deoarece cerceii vor reuşi să transforme întreaga ţinută într-una demnă de toate privirile.

Iar dacă aveai impresia că cerceii mari se pot purta doar la evenimente sofisticate şi la un look impecabil de seară, află că aceştia se potrivesc extrem de bine şi la outfit-urile zilnice. Evită, însă, modelele preţioase şi alege-le pe cele din lemn, plastic sau cu ciucuri.

În colecţia atent aleasă de editorii noştri vei găsi o mulţime de modele de cercei cu modele minimaliste sau avangardiste, care cu siguranţă reuşesc să satisfacă orice femeie.

Indiferent că preferi un stil cuminte sau unul extravagant, nu încape îndoială că vei găsi cei mai potriviți cercei eleganti pentru tine!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *