Cum alegem bluzele elegante de seară XXL

Rochiile elegante sunt aproape tot timpul în topul preferințelor când vine vorba de evenimente speciale, însă câteodată compleuri și bluze elegante de seară xxl sunt mai potrivite.

O petrecere de cocktail, o zi specială la firmă sau poate chiar o sedință importantă sunt ocazii ideale pentru a purta o bluza damă xxl alături de o fustă în cloș sau una doar puțin evazată.

Nu este neapărat nevoie de un eveniment foarte elegant pentru a purta o bluză elegantă de seară. Acest tip de bluze pot fi ușor asortate și la o ținută smart casual cu blugi sau pantaloni de piele. De multe ori bluzele elegante sunt confecționate din voal chiffon, mătase naturală, catifea, brocard sau tulle, dar alegerea texturii potrivite pentru siluetă trebuie făcută cu atenție.

Dacă talia nu este foarte definită, optarea pentru un top cu peplum este o variantă foarte bună. Talia se poate accentua folosind o curea subțire de culoare închisă, iar pentru partea de jos o fustă ceva mai amplă care nu se mulează pe șolduri.

Pentru siluetele de tip pară este indicat să se opteze pentru bluze damă xxl confecționate din materiale fluide și cu o croială mai largă. Accentul trebuie să cadă pe umeri sau decolteu, iar dacă modelul bluzei este foarte simplu, se poate accesoriza cu o broșă statement care să atragă atenția în zona umerilor. Bluzele croite în două straturi sunt ideale. Partea de bluză care intră în contact cu pielea să fie de culoare inchisă, mată, iar ce de deasupra să fie într-o nuantă ceva mai deschisă și confecționată dintr-o țesătură transparentă pentru a complimenta frumos croiala.

Există o gamă largă de bluze elegante de seară care pot fi ușor asortate la ținute mai mult sau mai puțin elegante, însă reușita unui look sta în creativitate și felul în care sunt asociate și se accesorizate piesele de îmbrăcăminte.

La o ținută de seară este foarte importantă și încălțămintea. Astfel o pereche de pantofi stiletto într-o nuanță metalică poate aduce un plus de originalitate chiar și la o ținută nu foarte extravagantă.

În colecția noastră găsești o mulțime de bluze elegante pentru femei plinute! Alege-ti modelul favorit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *