Cum să porți pantalonii cu paiete?

Dacă te-ai plictisit ca la fiecare eveniment să porți rochii, dar vrei, totuși, să obții ținute cu care să furi toate privirile, avem o recomandare pentru tine. Nu, nu este vorba de salopeta elegantă, sau de pantalonii din piele, ci de pantalonii cu paiete. O pereche de pantaloni cu paiete te va pune la propriu în lumina reflectoarelor, iar partea bună este că aceștia sunt perfecți atât pentru ținute de seară, ieșiri la un cocktail cu prietenele, dar și pentru evenimente mai deosebite.

Dacă ai dubii în ceea ce privește asortarea unor pantaloni paiete îți oferim câteva sugestii.

Pentru o ieșire la cocktail cu prietenele

Pentru o ținută echilibrată, îți propunem să alegi o pereche de pantaloni negri cu paiete pe care să îi asortezi cu o maletă și cu niște botine simple cu toc înalt. Pentru că pantalonii sunt o piesă statement, pentru această ținută ai nevoie ca restul pieselor vestimantare să fie simple.

Pentru un Crăciun deosebit

Optează pentru o pereche de pantaloni evazați cu paiete aurii pe care să îi asortezi cu un pulover tricotat simplu, în nuanța șampaniei. Ca accesorii poți alege niște botine simple și un ceas elegant.

Pentru o ieșire în club cu prietenele

Pentru un look nonconformist poți opta să asortezi o pereche de pantaloni negri cu paiete cu niște bocanci mai rock, și cu un corset din piele. Vei obține o ținută demnă de admirat.

Pentru o petrecere sofisticată

Nu te speria să porți pantaloni paiete la o petrecere deosebită. Indiferent de modelul ales de pantaloni, sfatul nostru este să îi asortezi cu un top elegant negru și cu niște pantofi eleganți în tip stiletto sau cu sandale în stil minimalist. Se poate completa această ținută cu niște cercei oversized cu franjuri. Adaugă și un sacou elegant oversized pentru un look complet.

Este relativ simplu să porți pantalonii cu paiete. Trebuie doar să ții cont de o regulă simplă. Asortează-i de fiecare dată cu piese simple, minimaliste pentru ținute de efect. În cazul în care te gândești să asortezi acești pantaloni cu topuri încărcate, cu cu prea multe bijuterii, poți da foarte ușor greș.

Acum că ai idee cum să asortezi acești pantaloni statement, aruncă o privire peste colecția noastră și alege modelul care ți se potrivește cel mai bine.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *