Geacă de puf damă pentru zile friguroase

În sezonul rece adesea se optează pentru produse care țin cald și se lasă aspectul estetic pe ultimul plan.

De la paltoane groase de lână, blănuri și veste din blană sintetică, toate sunt potrivite pentru zilele friguroase de iarnă. Totuși pentru momentele în care știi că vei sta mai mult în frig mai bine optezi pentru geci de puf damă.

Geacă de iarnă damă cu puf natural sau sintetic

Studiile spun că geci cu puf natural țin mai cald decât cele cu umplutură sintetică. Totuși alegere probabil se va face în funcție de buget deparece diferența de preț este mare. Geci de puf damă sunt mult mai scumpe decât cele cu fibre sintetice însă calitatea lor este de necontestat. Dacă locuiești într-o zonă rece sau iubești să petreci mult timp la munte, la schi, atunci mai bine investești într-o geacă de puf natural chiar dacă poate fi singura geacă de iarnă din garderobă. Există multe branduri care fac astfel de geci, iar printre cele mai căutate sunt The North Face, Jack Wolfskin,

Geci cu umplutură de puf sintetică se găsesc într-o gamă variată de modele la prețuri foarte accesibile.

Geci cu puf la ținute elegante

Geci scurte de puf sau lungi pentru zilele friguroase care se potrivesc cu ținute casual precum blugii rupți și puloverele pufoase, sau fuste de blugi, dresuri groase și malete. Adesea gecile de iarnă de damă cu puf sunt combinate cu ținute mai elegante, însă alăturarea unor piese elegante la o jachetă de puf nu aduce un rezultat foarte fericit.

Pentru ținutele elegante sunt mai indicate paltoanele elegante sau jachetele de blană.

Ce culori de geci de puf se poartă

În fiecare sezon există o gamă de culori care se caută mai mult decât altele. Negrul, albul și bejul adesea ajung în topul preferințelor. Anul acesta nuanțele metalice, dar și verdele, vișiniul și albastru închis sunt cele mai căutate. Când vine vorba de lungime, aceasta se face și în funcție de preferințe, dar și de înălțime. Cele lungi se potrivesc mai bine persoanelor înalte, pe când cele scurte mignonelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *