Genți Guess

Genţile reprezintă accesorii indispensabile în rândul reprezentantelor feminine. O geantă bine aleasă poate reflecta în mod inedit stilul şi personalitatea posesoarei. Motiv pentru care, de cele mai multe ori, alegerea genţii potrivite se poate transforma într-o adevărată provocare.

În ultima perioadă, au început să fie tot mai populare genţile Guess. Acestea sunt caracterizate de un design modern, cu modele foarte variate, astfel încât sub numele acestui brand poţi găsi genţi potrivite pentru absolut orice stil vestimentar.

Spre exemplu, poţi opta pentru genţi Guess în nuanţe neutre care sunt ideale daca ești adepta stilului clasic sau romantic, sau îţi poţi îndrepta atenţia către genţi în culori ţipătoare şi cu detalii electrizante ce se potrivesc de minune firilor excentrice.

Ţine cont că pentru ţinutele neutre poţi experimenta cu genţi Guess cu texturi, modele şi culori diferite, în timp ce pentru ţinutele mai încărcate trebuie să ai în vedere modele de genţi neutre, clasice.

Genţile Guess sunt foarte versatile şi se potrivesc mai multor ocazii. Chiar dacă acestea sunt puţin mai scumpe, reuşesc să dea oricărei ţinute o notă deosebit de chic şi elegantă. În plus, sunt rezistente şi, cu siguranţă, le vei putea purta multe sezoane la rând.

Genţile pe care le considerăm esenţiale pentru orice femeie:

– o poşetă simplă într-o nuanţă clasică, potrivită pentru ţinute smart-casual, ideală pentru zilele în care trebuie să mergi la birou. Acest tip de poşeta se poate asorta la rochii office, pantaloni eleganţi, cămăşi elegante.
– o geantă tip-poștas, perfectă pentru ţinutele casual sau urban şi pentru zilele în care ai de gând să adopţi un look mai relaxat. Se încadrează de minune alături de o ţinută compusă din blugi skinny, adidaşi Nike şi un cardigan lung.
– o geanta-plic, ideală pentru ocazii speciale. Reţeta perfectă pentru o seară de neuitat: o rochie elegantă neagră şi o geantă plic cu accente metalice.

2 thoughts on “Genți Guess

  1. Pingback: Cum purtam rochia pulover? – Adriana Delia Barar's RO Blog

  2. Pingback: Tinute potrivite pentru cununia civila – Albina Românească

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *