Hanorace pentru bărbați

Ținute casual cu personalitate

 

Hanoracul este un articol vestimentar des purtat de adolescenți, dar în ultima perioadă a devenit o piesă must-have și pentru bărbații care adoptă un stil casual sau urban. Din păcate, mulți îl poartă strict ca un articol sport, de cele mai multe ori peste un tricou basic. Un bărbat stilat știe că pentru a avea o garderobă versatilă și multifuncțională este ideal să folosească potențialul maxim al tuturor hainelor.

 

gentlemanguide.tumblr.com & lookastic.com

 

Alege să porți hanorace pentru bărbați simple, fără imprimeuri funny sau alte artificii de prost gust.

Desigur, atunci când alegi un hanorac, fii atent să se potrivească hainelor din garderoba ta.

Chiar dacă ai o ținută casual și relaxată, acesta îți va reprezenta stilul și personalitatea.

Încearcă să alegi un model simplu și o culoare închisă, care se va potrivi cu o varietate de alte nuanțe.

Hanoracul este un element de layering care se poate combina alături de cămăși, blugi slim-fit, sacouri și chiar arată foarte bine împreună cu o cravată sau un papion.

Dacă alegi hanoracul potrivit, cu siguranță vei avea un aspect îngrijit și la modă.

 

Hanorac Slim Fit & Hanorac Casual

 

lookastic.com

 

Pentru a avea un stil mai aparte este într-adevăr nevoie de curaj, și anume curajul de a asorta piese vestimentare diferite astfel încât să ai o ținută originală.

Chiar dacă sunt puțini bărbați care poartă hanoracul în ținute casual, acest lucru nu te împiedică pe tine să adopți un stil unic și diferit.

Poți să folosești cu mare încredere layering-ul, un concept vestimentar care reprezintă purtarea articolelor în straturi. Alege să poți un tricou sub cămașă alături de un hanorc și un sacou deasupra.

Folosește-ți imaginația și beneficiază de această piesă vestimentară pentru a realiza un ansamblu stilistic deosebit.

 

Chiar dacă atunci când mergi la birou ai un stil business și de cele mai multe ori ești îmbrăcat la patru ace, cu siguranță în timpul liber îți place să te îmbraci în ceva mai comod, care îți oferă libertate de mișcare.

Astfel, alege cu încredere hanorace pentru bărbați. Nu sunt doar pentru cei care practică sport, ci și pentru ținute smart casual sau urbane.

 

Hanorac negru & Hanorac Sport

 

Pentru un look relaxat și lejer, dar care să inspire încredere și stil, alege să porți hanorace pentru bărbați!