Cum să ai sprâncenele perfecte și ce este iBrowLifting – Aflăm de la Claudia Niță

Chiar dacă trecem printr-o perioadă neplacută, putem să ne bucurăm de avantajele pe care le avem și să ne facem planuri pentru viitor, chiar și în ceea ce privește imaginea noastră. Izolarea este o oportunitate bună pentru a ne crește sprâncenele și a ne gândi la o schimbare de look legată de acestea.

Pentru a putea să ne facem un plan bun, am rugat-o pe Claudia Niță să ne spună câteva cuvinte despre proiectul ei iBrowLifting, să ne dea câteva sfaturi de îngrijire și să ne spună de ce e important să ne lăsăm pe mâna specialiștilor când vine vorba de pensat și stilizat sprâncene.

Numele  meu este Claudia Niță, locuiesc în Timisoara, am 32 ani și sunt Makeup & Brow Artist de 8 ani.

Totul a început din dorința de a face ceva cu mâinile mele pentru că mereu merg pe principiul “Ce faci tu cu mâinile tale, nu poate să iți fure nimeni niciodată” și am început să iubesc cu toată ființa mea sprâncenele. Proiectul cu sprâncenele l-am început demult, dar o perioadă a fost abandonat din anumite motive personale să spun așa.

Îmi doresc din suflet ca acest proiect @ibrowlifting să crească frumos și să facă cât mai multe femei fericite (dar nu exclusiv) cu sprâncenele lor.

Instagram has returned invalid data.

Ce este iBrow lifting de fapt și cum a devenit așa de popular?

iBrowLifting-ul este o denumire pe care eu am adus-o la viață. Denumirea de iBrowLifting a venit așa. puuuf într-o seară și atunci rapid am creat pagina de instagram și hashtagul #ibrowlifting. M-am bucurat foarte tare când am văzut că nu există această denumire. Asta înseamnă că a fost pentru mine.

Ce înseamnă acest iBrowLifting?

Este o procedură care se realizează în salon, durează 1h și include stilizarea sprâncenelor prin anumite metode sau nu.

De ce spun anumite metode sau nu, este pentru că ideea principală este să dăm un efect de lifting sprâncenelor, ceea ce aduce dupa sine o față mai luminoasă cu efect de lifting.

Acest efect de lifting se poate realiza prin stilizarea clasică a sprancenelor (pensat si vopsit) , dar și prin laminarea sprâncenelor, ceea ce recomand din suflet pentru că efectul se vede imediat și rezultatele sunt wow.

Cum se realizează laminarea sprâncenelor?

Laminarea sprâncenelor este recomandată tuturor din punctul meu de vedere, în mod special persoanelor care au firele de păr neascultătoare și rigide.

Această procedură se poate realiza la aproape orice vârstă ( nu chiar la fetițele de 10-12 ani), se poate face pe orice formă de sprânceană, pe orice grosime, chiar și peste tatuaj și aici țin să mentionez că iBrowLifting-ul NU ESTE TATUAJ! Rezultatul bineînțeles ca nu este același dacă ai un tatuaj dedesupt, dar îmbunătățește aspectul.

Laminarea sprâncenelor nu este o procedură dureroasă, nu afectează firele de păr dacă se ascultă intocmai ceea ce eu recomand să se facă acasă, lucru foarte important de altfel.

Se recomandă repetarea procedurii la 4-6 saptamani pentru menținere dacă efectul este cel dorit de către clientă, dar dacă clienta nu se obisnuiește cu sprâncenele așa, nu trebuie să facă nimic special, doar să aștepte să se ducă din efect și cam asta este tot.

Este recomandat ca stilizarea să fie făcută de către un specialist, însă ce ar fi indicat să se facă acasă pentru a avea sprâncene perfecte?

Da, eu mereu recomand tuturor să iși găsească o persoană cu care să fie compatibilă și să nu o mai schimbe pentru că fiecare are o anumită viziune asupra sprâncenelor și dacă mergem în fiecare lună la alt Brow Artist, atunci sprâncenele noastre o să fie fără personalitate, cum îmi place mie să spun.

În niciun caz nu recomand pensarea acasă pentru că în cele mai multe cazuri clientele smulg și ce nu trebuie și atunci o luăm de la capăt.

Sprâncenele perfecte se pot avea dacă clientele NU se ating de ele deloc și le dau importanța necesară în fiecare seară și dimineață prin îngrijirea corespunzătoare a lor.

Cui îi este recomandată vopsirea sprâncenelor?

Eu recomand vopsirea sprâncenelor aproape tuturor, cazurile speciale fiind acelea care au sprâncenele extrem de dese și nu este necesară vopsirea lor. Un lucru vreau să specific. Atunci când vopsim sprâncenele nu o facem pentru a vopsi pielea ci pentru a vopsi firele de păr.

Ce tratamente de îndesire/creștere a sprâncenelor recomanzi?

Recomand cu încredere uleiul de ricin în fiecare seară. Dacă este aplicat și cald, este și mai bine.

Produse recomandate

  Cât de des trebuiesc pensate sprâncenele? Este recomandat să se penseze și acasă între programările la stilist?

  Pensarea sprâncenelor se face diferit la fiecare în parte. Unele cliente vin la 2 săptămâni, altele la 2 luni. Suntem diferiți și nu e neapărat să se penseze la 4 săptămâni dacă nu este nevoie și nu, nu recomand între pensarea acasă.

  Gel, fard sau creion pentru sprâncene? Ce le recomanzi doamnelor să folosească acasă?

  Dacă rădăcina firulul de păr este slabă, recomand doar fardul pentru că celelalte texturi sunt umede să spun așa și clientele au tendinta să apese și atunci apasă și trag de creionul pentru sprâncene pentru a crea forma dorită, smulg fără să vrea și câte un fir de păr. În cazul în care nu există probleme cu rădăcina și ea este fermă, e ok oricare variantă îi place.  Fardul este cea mai ușoară textură și o recomand pentru amatoare.

  Trenduri pentru 2020 în ceea ce privește makeup-ul și sprâncenele?

  Trendurile merg către natural, cât mai natural, ceea ce mă super bucură. Sper să rămână tot așa și să nu ne mai întoarcem la sprâncenele acelea foarte subțiri din anii trecuți.

  Mai jos puteți urmării lucrările Claudiei pe contul dedicat stilizării sprâncenelor iBrowLifting

  Instagram has returned invalid data.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *