Orsay

PRODUSE Orsay

Produse de la Orsay disponibile pe StylishCircle

Rochii Orsay

Bluze Orsay

Tricouri Orsay

Fuste Orsay

Produse de la Orsay

Eşti în căutarea unor piese vestimentare în tendinţe, comode şi care să arate super bine? Orsay îţi pune la dispoziţie o întreagă colecţie de haine la modă şi accesorii cool.

Ţinute romantice

O rochie midi vaporoasă cu imprimeu super drăguţ cu cireşe, ferigi sau ananaşi, bluze cu volane şi pantaloni culottes flu-flu. Toate acestea sunt must-have dacă vrei să îţi pui la punct o garderobă foarte feminină.

Încearcă să incluzi aceste piese în combinaţii inedite. Alege ca accesorii cercei cu franjuri, coliere statement, genţi plic cu aplicaţii interesante sau sandale în stil minimalist.

Rochii cu dantelă

Rochia cu dantelă este o piesă seducătoare care abundă de feminitate şi care poate, fără îndoială, să scoată în evidenţă orice femeie. Dantela albă are un aer pur şi inocent, în timp ce dantela neagră sau cea roşie sunt ideale pentru femeile care vor să îşi pune în evidenţă latura sexy. La Orsay vei găsi o mulţime de rochii cu dantelă, care vor satisface chiar şi cele mai exigente gusturi.

Tricouri Orsay

Tricourile sunt piese esenţiale care trebuie să se regăsească în garderoba feminină. Nu are importanţă că preferi tricourile simple sau cele cu imprimeuri opulente, vei găsi cu siguranţă ceva care să îţi placă. Anul acesta sunt la modă tricourile cu imprimeu zebră. Ce spui? Te tentează?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *