Pantaloni scurti piele – în trend și în 2022

Ce părere ai de o pereche de pantaloni scurti piele pentru femei? Dacă nu ai acest produs vestimentar în garderoba ta, grăbește-te să-l achiziționezi deoarece se menține în trend și în anul 2022. Acești pantaloni scurti de piele se află deja de câteva sezoane în garderoba fashionistelor și ținutele pe care le poți forma cu ajutorul lor nu sunt deloc puține. Iată câteva exemple de ținute celebre care să te inspire: 

Ținute All Black cu pantaloni scurți mulați de piele

În general, când auzi termenul de pantaloni scurti imitatie piele te gândești la o parte a garderobei rock. De aceea, pantalonii sunt asociați cu nuanțe neutre și culori închise. Astfel, o inspirație de ținută bună, poate fi cea all black.
Poți combina pantalonii cu o cămașă elegantă, alături de o pereche de botine cu platformă și un sacou oversize. Adaugi câteva accesorii evidente, precum o curea sau câteva lănțișoare și obții astfel o ținută de revistă, all black.

Pantaloni scurti de piele în ținute cool, de festival

Celebri pantaloni scurti piele s-au făcut remarcați în special în cazul festivalurilor, aceștia fiind o piesă destul de întâlnită în cadrul evenimentelor de acest gen. Pentru a adopta o ținută reușită de festival este recomandat îi porți alături de un top crop sau cu diverse aplicații care atragă atenția. Cu accesoriile bine alese și încălțămintea cu platformă, ținuta ta nu va trece neobservată.

Versatilitatea acestor obiecte vestimentare este de necontestat. Îi poți introduce cu ușurință atât în ținutele de club,  cât și în ținutele de zi cu zi.

Pantaloni scurti imitatie piele și ciorapi cu model

Combinația perfectă? Pantalonii scurți de piele cu talie înaltă, alături de dresurile cu model. Aceste piese din garderobă îți oferă o mulțime de oportunități vestimentare. Poți duce ținuta într-o zonă elegantă și sexy sau o poți transforma într-una casual. Tot ce trebuie să faci este să-ți alegi perechea preferată de dresuri și să o asortezi la pantaloni și la celelalte piese vestimentare alese. Pentru a păstra ținuta cât mai armonioasă, ai grijă să nu exagerezi cu accesoriile.

Pantaloni scurti de piele într-o ținută cu stil franțuzesc

Dacă vrei să adopți o ținută în stil franțuzesc, poți combina o pereche de pantaloni scurți negri din piele cu un cardigan pufos alb. Secretul ținutei de inspirație franțuzească este în primul rând, cromatica alb negru și în al doilea rând, accesoriul indispensabil, bereta franțuzească.
Trebuie menționat că acest look arată incredibil de bine cu o pereche de stiletto sau cu cizme lungi cu toc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *