Pantalonii skinny pentru femei

Cum îi porţi în funcţie de siluetă

Pantalonii skinny au apărut undeva în jurul anilor ’80 odată cu izbucnirea tendinţelor rock, însă în România au început să fie la modă abia prin anii ‘90. Aceștia au rămas, însă, în vogă până în ziua de azi, aflându-se în topul celor mai purtaţi pantaloni de câteva sezoane încoace.

Iată cum să porţi pantalonii skinny pentru femei în funcţie de siluetă:

Dacă eşti scundă şi slabă:

  • Silueta ta se va împăca de minune cu pantalonii skinny. Acum, în sezonul rece poarta-i cu botine cu toc înalt, însă modele delicate, care să nu contrasteze cu delicateţea piciorului tău. Poţi purta chiar şi pantaloni skinny care lasă glezna la vedere, însă aceştia sunt perfecţi pentru evenimentele speciale împreună cu stiletto. Optează pentru culori deschise, care îţi vor avantaja silueta.

Sursa: spicee.net

 

Dacă eşti înaltă şi slabă

  • Este perfect! Poţi purta pantalonii skinny cu absolut orice încălţăminte: cu toc sau fără toc. Încearcă totuşi să îţi îndrepţi atenţia către pantaloni în nuanţe pastelate (roz pal, galben lămâie) pentru că îţi vor adăuga câteva kilograme în plus.

Sursa: thebudgetbabe.com

 

Dacă ai gleznele groase

  • În cazul acesta poţi apela la un truc foarte simplu: evită să porţi pantaloni până la gleznă. Glezna trebuie să fie acoperită. Iar în ceea ce priveşte nuanţele, orientează-te către cele închise: bleumarinnegrugri.

 

Sursa: billiejeanvanknight.com

 

Dacă ai burtică

  • Poţi purta fără probleme pantaloni skinny. Alege, însă, modele cu talie înaltă. Dacă vrei să ascunzi pe deplin burtica, completează pantalonii cu bluze baby-doll, bluze cu peplum sau bluze petrecute, care vor aduce atenţia vizuală spre partea cea mai subţire a taliei tale.

Sursa: Pinterest.com

 

Dacă ai coapsele groase

  • În cazul acesta poartă peste pantalonii skinny bluze mai lungi, care să îţi acopere coapsele. Alege nuanţe închise pentru blugi şi încearcă să evidenţiezi partea cea mai subţire a siluetei tale: talia.

Sursa: Pinterest.com

 

Idee de ţinută pentru o seară rece de toamnă:

Asortează o pereche de pantaloni skinny albaştri cu un palton scurt smarald, albastru cobalt sau roşu rubin pentru a obţine o ţinută cu care să ieşi în evidenţă. Ţinuta va arăta fabulous dacă este completată de o cămaşă albă din mătase, un colier lung şi o pereche de botine până la gleznă cu toc mediu. Un look citadin memorabi!

Stai cu ochii pe moda străzii şi poţi descoperi moduri super cool de a purta pantalonii skinny.