Pantofi nude pentru cele mai chic ținute

În alegerea oricărei ținute, primul lucru de care ar trebui să ținem cont este modelul de pantofi pe care îl putem integra în aceasta. Poți foarte ușor să dai greș, dacă nu pui un accent deosebit pe accesorizare. Oricât de frumoase ar fi piesele pe care le porți, fără o pereche potrivită de pantofi, nu poți să ai o ținută corectă.

De cele mai multe ori, pantofii nude reprezintă o alegere ideală pentru destul de multe ținute. Aceștia sunt foarte versatili, asortându-se la aproape orice.

Cum asortezi pantofii nude?

O pereche de pantofi nude îți pot echilibra cromatica ținutei. Se asortează foarte bine cu tonurile închise de culoare, însă la fel de bine și cu cele aprinse.

Sigur ai fost și tu în situația în care ți-ai dorit să porți o piesă vestimentară de o culoare puternică, însă nu ai știut ce pantofi poți adăuga ținutei. Pentru momentele în care nu ai inspirație, trebuie să reții că pantofii nude se asortează de minune cu orice tip de culoare. Aceștia se integreaza la fix în diferite combinații de nuanțe, echilibrând aspectul vizual și realizând un look inspirat.

Sursa imagine: fashionjackson.com
Sursa imagine: fashionjackson.com

Cele mai inspirate combinații de culori, la care poți adăuga pantofi nude sunt roșul închis și verdele. Poți opta pentru o rochiță în această culoare și vei avea o ținută elegantă și cu stil.

În ce ținute poți integra pantofii nude?

Nu există o regulă care să spună că pantofii nude se potrivesc unei anume categorii de ținute. Trebuie să știi însă, pantofii de acest tip îți pot schimba complet ținuta.

În cazul în care ai o zi fără inspirație și nu știi ce să mai porți la birou, poți opta pentru o rochie simplă, neagră, la care adaugi o pereche de pantofi nude comozi. Pentru a-ți accesoriza corect ținuta, adaugă o curea în talie și ia-ți o poșetă într-o culoare puternică, cum ar fi roșul. Cu ajutorul acestei pete de culori, vei scoate ținuta din banal, transformând-o într-una modernă și office.

Pentru ținutele elegante, o pereche de pantofi stiletto nude, rămân în continuare alegerea preferată a femeilor. Forma vârfului, tocul subțirel și mai ales, nuanta acestora, oferă rafinament și pun în evidență atât corpul, cât și rochia.

Cât despre ținutele casual, un model de pantofi nude cu toc mediu sau fără toc, par a fi alegerea ideală pentru zilele obișnuite. Sunt comozi și se asortează de minune, atât cu o pereche de blugi skinny, cât și cu o fustă midi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *