Cum sa alegi adidași Nike

Pantofii sport sunt foarte căutați mai ales primăvara când lumea începe să mai iasă afară din casă odată cu vremea frumoasă.

Fie că vorbim de pantofi pentru alergat, de sală sau încălțăminte sport-casual, adidașii Nike sunt probabil cea mai populară alegere în rândul tinerilor. Dacă căutați adidasi Nike de piele, cu siguranță o să vă placă modelul Air Force 1, fiind unul dintre cele mai bine vândute variante de la ei. Sunt ușor de asortat, comozi și nu se demodează fiind mereu în topul pieselor fashion. Dama largă de culori, texturi și variații ale acestui model oferă posibilități de asortare pentru orice preferință stlistică.

Trebuie avut în vedere însă textura pentru care optați deoarece unele sunt mai greu de întreținut decât altele. Pielea întoarsă este o variantă care arată foarte bine, însă se întreține greu. Cu timpul textura se strică, nu mai e la fel de fină, mai ales dacă s-a încercat curățarea ei cu diverse produse nepotrivite. Pielea box în schimb, se întreține mult mai ușor fiind ușor de curățat cu o lavetă umedă.

Când vine vorba de asortarea pantofilor sport Nike, totul ține de creativitate atâta timp cât rămânem în zona smart-casual-elegant, adaptat la stilul nostru. De la ținute super comode cu pantaloni de trening și hanorace, blugi cu tricouri la ținute ceva mai creative. Rochii scurte purtate cu teniși Nike, dar și compleuri office asortate cu tricouri și adidași Nike. Aceste variante însă nu sunt la fel de abordabile de către toată lumea, fiind combinații ceva mai extravagante.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *