Afișez toate cele 10 rezultate

Şapca reprezintă unul dintre accesoriile esenţiale utile în garderoba copilului, mai ales pe perioada sezonului călduros, deoarece protejează foarte bine pe cel mic de lumina puternică a soarelui.

Totuşi, alegerea unei şepci copii poate fi dificilă, având în vedere că există o gamă atât de variată pe piaţă şi uneori este greu să iei o decizie. Este foarte important ca şapca să fie funcţională, dar să arate şi bine.

Iată ce aspecte să ai în vedere atunci când alegi o şapcă pentru copii

  • Şapca trebuie să se aşeze bine pe cap, să nu fie incomodă, şi să nu îl strângă pe cel mic.
  • Atunci când alegi şapca copii, este necesar ca aceasta să fie ajustabila, adică să aibă la spate o curea reglabilă care să se poată modifica în funcţie de dimensiunile capului copilului.
  • Materialul din care este confecţionata şapca este foarte important. Cele mai întâlnite materiale sunt: bumbacul, poliesterul şi fibrele sintetice. Şapca din bumbac este foarte potrivită pentru copii, deoarece este realizată 100% din materiale naturale, iar o asemenea şapca are un design clasic, putând fi purtată în orice sezon. Şapca din poliester este, de asemenea, foarte uşoară şi practică şi trebuie să ştii că o asemenea şapca oferă o protecţie solară corespunzătoare.
  • Ţine cont şi de faptul că şepcile sunt de 2 tipuri: normală, cu curea reglabilă, care este cea mai întâlnită şapcă de pe piaţă, şi şapca cu cozoroc, un tip de şapca care este decupată în zona părului, fiind foarte potrivită pentru practicarea sporturilor, precum tenisul. Aşadar, dacă cel mic practica tenisul, şapca nu trebuie să îi lipsească.
  • Şapca se potriveşte de minune la hainele casual sau sport, precum tricouri, blugi, treninguri, fuste sau rochiţe sport.

În colecţia noastră vei găsi o mulţime de modele de şepci pentru copii, modele simple sau cu imprimeuri variate şi în culori puternice, pentru toate gusturile.

Fii atentă la aspectele menţionate mai sus atunci când alegi şapca pentru micuţul tău şi cu siguranţă vei face o alegere bună!