Afișez 1 - 60 din 770 de rezultate

Când vine vorba de cei mici, părinții își doresc mereu să facă cele mai bune și mai inspirate alegeri. În această situație, modul în care vrei să-l îmbraci pe cel mic contează foarte mult. De la materialele alese, la culori și până la cele mai deosebite modele, vestimentația pare a fi una dintre cele mai solicitante activități. La secțiunea treninguri copii, deși pare mai simplu, trebuie să acorzi atenție câtorva detalii pentru a face alegerea corectă. 

Material treninguri copii 

Treningurile pentru copii sunt cele mai practice și comode articole vestimentare. Cu ajutorul acestora, cei mici se pot bucura de libertatea de a se mișca în voie și de a se simți bine pe tot parcursul zilei. 
Indiferent că alegi să achiziționezi trening băieți sau trening fete, ai grijă să optezi pentru modele de o calitate superioară.  Spre exemplu, poți opta pentru un trening bumbac. Acesta oferă corpului lejeritate, iar materialul permite corpului să respire.  

Este foarte important ca materialul să lase corpul micuților să respire, altfel aceștia ar putea dezvolta iritații.
Alte materiale din care treningurile pentru copii sunt confecționate pot fi: catifea, fâș, materiale sintetice, tricot etc. 

Este recomandat să alegi un trening dintr-un material cât mai rezistent deoarece copiii trebuie să poarte haine cât mai lejere. Astfel, treningurile pot fi purtate atât acasă, cât și la școală sau la plimbare. 

Modele de treninguri copii 

Modelele de trening pentru copii sunt extrem de variate. Acestea pot fi simple sau cu diverse print-uri cât mai colorate.  De la personaje din desene animate, la modele cu paiete sau floricele, complexitatea acestora îi fac pe cei mici să se simtă bine în timp ce poartă această vestimentație. Pentru a forma o ținută completă și lejeră, combină treningul cu o pereche de adidași copii și un ghiozdan pentru depozitarea lucrurilor.

Astfel, copilul tău va avea libertatea de a se juca în voie și de a se simți comod pe tot parcursul zilei.