Afișez toate cele 39 de rezultate

Cele mai frumoase esarfe matase la super preturi! 

 

Esarfe mătase pentru un stil elegant

Mătasea oferă o eleganță și un stil anume și este dovada clară că o piesă nu trebuie să fie de mari dimensiuni pentru a atrage atenția. Este acea notă discretă, dar vizibilă care va transforma chiar și cel mai plictisitor și banal outfit într-unul elaborat și plin de stil. La locul de muncă, la o întâlnire romantică sau chiar la una în interes de afaceri, eșarfa de mătase trebuie să te însoțească dacă vrei să obții un look elegant și clasic fără efort.

 

Eșarfe de mătase ca accesoriu de lux

Designurile anilor 80 erau îndrăznețe și încrezătoare. Chanel a folosit lanțuri îndrăznețe, pentru a imita mânerele cu lanț de pe genți și și-a plasat logo-uri CC mari care se întrepătrund peste eșarfe. Aceste modele memorabile au capturat diferențele de la o marcă la alta și au permis femeilor să se identifice ferm cu estetica anumitor mărci în detrimentul altora.

 

Asortează esarfe matase cu pantofii cu toc

Atenția la detalii contează foarte mult, iar asortarea dintre accesorii în cadrul unei ținute îi oferă o continuitate și armonie aparte. Acordă interes acestui subiect și asortează eșarfele de mătase cu perechea de încălțăminte pe care alegi să o porți și care poate varia de la pantofi cu toc înaltstiletto sau pantofi cu platformă, la modele fără toc de genul sandalelor cu talpă joasămocasinilor sau balerinilor. Poți merge și mai departe și să faci același lucru și în privința genților, iar dacă vei găsi un punct comun în toate accesoriile pe care le porți, inclusiv eșarfa de mătase, outfitul tău va fii un succes.

 

Esarfe matase – cum le legăm?

O eșarfă de mătase, la fel ca orice alt model de eșarfă, poate fi purtată în mai multe feluri. Referindu-ne atât la modul în care o legi cât și la locul pe care vrei să îl accesorizezi cu o astfel de piesă.

  • O poți lega printr-un nod simplu, făcând o fundiță, într-un fel circular.
  • Purtată în formă de triunghi pe spate dacă este un model de dimensiuni mai mari.
  • O poți purta pe cap. Aruncă capetele eșarfei peste umăr.
  • Poart-o în formă de 8. Îndoiți-vă eșarfa în jumătate și întinde-o în jurul gâtului.Trece capătul superior prin buclă. Răsuciți bucla pentru a crea o a doua gaură. Introdu capătul inferior prin a doua gaură.

 

 

Dă frâu liber imaginației și creează cele mai reușite ținute, iar dacă ai nevoie de puțin ajutor, consultă rubricile featured și ce să porți.