Afișez 1 - 60 din 156 de rezultate

Cele mai frumoase esarfe matase la super preturi! 

De fiecare dată când alegi să porți o piesă mai elegantă și pretențioasă, exprimi mult mai multe prin stilul tău personal, iar o eșarfă de mătase poate face cu ușurință acest lucru pentru tine.

Esarfe mătase pentru un stil elegant

Mătasea oferă o eleganță și un stil anume și este dovada clară că o piesă nu trebuie să fie de mari dimensiuni pentru a atrage atenția. Este acea notă discretă, dar vizibilă care va transforma chiar și cel mai plictisitor și banal outfit într-unul elaborat și plin de stil. La locul de muncă, la o întâlnire romantică sau chiar la una în interes de afaceri, eșarfa de mătase trebuie să te însoțească dacă vrei să obții un look elegant și clasic fără efort.

Asortează esarfe matase cu pantofii cu toc

Atenția la detalii contează foarte mult, iar asortarea dintre accesorii în cadrul unei ținute îi oferă o continuitate și armonie aparte. Acordă interes acestui subiect și asortează eșarfele de mătase cu perechea de încălțăminte pe care alegi să o porți și care poate varia de la pantofi cu toc înaltstiletto sau pantofi cu platformă, la modele fără toc de genul sandalelor cu talpă joasămocasinilor sau balerinilor. Poți merge și mai departe și să faci același lucru și în privința genților, iar dacă vei găsi un punct comun în toate accesoriile pe care le porți, inclusiv eșarfa de mătase, outfitul tău va fii un succes.

Cum legăm eșarfele de mătase

O eșarfă de mătase, la fel ca orice alt model de eșarfă, poate fi purtată în mai multe feluri, referindu-ne atât la modul în care o legi cât și la locul pe care vrei să îl accesorizezi cu o astfel de piesă. O poți lega printr-un nod simplu, făcând o fundiță, într-un fel circular sau pur și simplu purtată în formă de triunghi pe spate dacă este un model de dimensiuni mai mari. Indiferent de alegerea pe care o vei face, în colecțiile celor de la Meli Melo și LaFemme vei găsi eșarfe matase de toate dimensiunile, în toate culorile și pentru orice gust.

Dă frâu liber imaginației și creează cele mai reușite ținute, iar dacă ai nevoie de puțin ajutor, consultă rubricile featured și ce să porți.