Afișez toate cele 55 de rezultate

 

Se poartă cercei lungi argint tip lănțișor

O parte destul de dificilă, cu care fiecare femeie se confruntă, în construirea unei ținute impecabile este alegerea accesoriilor potrivite.

Cerceii lungi sunt acele accesorii destul de greu de purtat deoarece se adresează mai degrabă ținutelor elegante decât celor casual.

Aceștia accentuează frumusețea și delicatețea fiecărei femei.

Sunt extrem de prețioși și îți pot transforma complet ținuta. Nu este de neglijat acest aspect al alegerii accesoriilor potrivite deoarece întotdeauna detaliile mici contează foarte mult.

Cercei aur lungi la ținutele elegante

În momentul în care îmbraci o rochie lungă și elegantă, poți opta pentru o pereche de cercei aur lungi. Cu siguranță îți vor oferi o notă de feminitate și senzualitate ținutei. În plus, aurul este un material ce nu se demodează niciodată, menținându-și același statut special în materie de bijuterii.

Cercei de aur lungi

Descoperă modelele tale preferate de cercei de aur lungi. Cercei cu pandantiv, cu lanț, cu inimioare, pomul vieții, cu safir. Dar și cu smarald, cu modele geometrice, nume, rotunzi, cu striații sau cu floricele.

Cum asortezi cerceii lungi

Atunci când îți dorești să integrezi o pereche de cercei lungi ținutei, trebuie să ții cont, în primul rând, de evenimentul la care mergi, iar în al doilea rând de ținuta pe care alegi să o porți. Pe lângă acest lucru, culoarea cerceilor trebuie întotdeauna să fie în aceeași nuanță cu ținuta.

Indiferent de ce porți, cerceii îți pot distruge ținuta dacă nu sunt asortați cum trebuie.

Modele de cercei lungi argint

Pe lângă modelul de cercei lungi aur, la fel de atrăgători pot fi și cei din argint. Poți să-i porți la ținutele office, la cele elegante sau la o rochie de ocazie.Cei lungi tip lănțișor sunt cei mai căutați fiind simpli și se pot asorta ușor.
Trebuie să ții cont și de fizionomia feței atunci când vrei să achiziționezi un model de cercei argint lungi.

Pe lângă acest aspect, machiajul reprezintă un alt factor în alegerea accesoriilor potrivite.

Cerceii lungi de diferite modele precum cei cu inimioare sau alte forme geometrice sunt ușor de adaptat oricărei ținute, dacă ai un simț estetic dezvoltat. Aceștia sunt extrem de eleganți și feminini, oferind outfit-urilor tale o notă de mister și delicatețe.