Afișez 1 - 60 din 3319 rezultate

-33%
-31%
-31%
109.71 lei

Rochia reprezintă piesa vestimentară perfectă pentru orice femeie: flatează silueta, pune în valoare calitățile și maschează imperfecțiunile. Desigur, dacă este aleasă cum trebuie.

Rochia eleganta este o alegere perfectă atât pentru ţinutele de zi, de birou, pentru evenimente speciale și seri romantice în doi. Motiv pentru care recomandarea noastră este să îţi îmbogăţeşti garderoba cu câteva rochii elegante, care să îţi avantajeze silueta şi care să îţi sublinieze feminitatea.

Pe StylishCircle vei găsi rochii rochii elegante ieftine sau rochii elegante marimi mari pentru o mulţime de ocazii. Rochii în tendinţe, modele clasice sau extravagante.

Rochia elegantă pentru birou

Rochia pentru birou este piesa ideală pentru femeile care își doresc ținute feminine și la locul de muncă. Este o variantă foarte practică şi permite o mai mare libertate de mişcare ceea ce o face ideală pentru ţinuta de birou.

Recent, rochiile tip sacou, cele petrecute cu centură în jurul taliei sau rochiile cloș fac legea! Alegând o asemenea rochie elegantă marime mare cu siguranţă vei întoarce multe priviri la birou!

Atenţie! Alege modele simple, evită culorile ţipătoare, decupajele îndrăzneţe şi transparențele seducătoare!

Rochii elegante ieftine de toată ziua

Ce înseamnă o rochie elegantă ieftină de ”toată ziua”? Este acea rochie comodă, dar care îţi dă un aer ultra-feminin. Pentru ţinutele de zi cu zi rochiile drepte şi cele oversized sunt ideale, deoarece sunt foarte comode. Poţi alege chiar şi o rochie eleganta petrecută pe care să o asortezi cu pantofi sport sau sandale cu talpa joasă şi cu o jachetă la modă. Există o mulțime de variante de rochii elegante ieftine, iar totul ţine de preferinţele personale. Pentru o ţinută de zi în care piesa principală este rochia, foloseşte ca şi accesorii: un ceas, o pălărie Fedora, o eşarfă şi păstrează bijuteriile opulente pentru ţinutele de seară!

Rochia elegantă pentru ocazii speciale

O ocazie specială necesită o ținută pe măsură! Alege rochia luând în considerare importanța evenimentului. Spre exemplu, dacă eşti naşă la o nuntă, automat rochia va fi mai sofisticată, în timp ce rochia în calitate de invitată la o nuntă poate fi şi mult mai simplă!

Cu imprimeuri florale, cu volane, cu detalii din dantelă sau cu aplicaţii deosebite din  pene şi perle, pe StylishCircle vei găsi cele mai atrăgătoare modele de rochii elegante mărimi mari! Alege-ţi favorita!