Afișez 1 - 60 din 430 de rezultate

-22%

ROCHII PETRECUTE

Orice depășește sfera obișnuită și clasică a unei piese vestimentare se poate încadra în rândul obiectelor pe care trebuie să le ai în garderoba personală! Din rândul acestor piese statement face parte și modelul de rochii petrecute care îți pune trăsăturile feminine în valoare!

Poartă rochii petrecute pentru o siluetă structurată

Cele mai multe rochii de acest gen sunt petrecute în zona taliei și implicit peste bust, dar sunt și modele petrecute de la talie în jos peste șolduri. Indiferent de modelul pe care l-ai alege silueta ta va căpăta structură și talia ta va părea mai mică iar dacă simți nevoia să accentuezi și mai mult acest aspect poți marca zona prin intermediu accesoriilor.

Asortează rochii petrecute cu o curea din piele

Cea mai potrivită piesă pentru a marca talia este o curea din piele dar sunt și modele împletite sau din pânză pe care le poți asorta în funcție de stilul rochiei.

Dacă alegi modele de rochii cu decolteul în V poți accesoriza zona gâtului și a decolteului cu ajutorul colierelor statement sau a bijuteriilor din aur sau argint. În ceea ce privește încălțămintea, o pereche de pantofi cu toc sau niște sandale sunt alegerea cea mai bună pe care o poți face!

Cele mai versatile rochii petrecute

De la modele clasice la unele mai glam, rochiile petrecute au acel ceva care le face unice în garderoba oricărei femei. Fie că vorbim de culori vii de genul roșu, albastru, verde sau de clasicul alb și negru, o rochie de seara petrecută îți va pune întotdeauna silueta în valoare chiar și atunci cănd alegi rochii majorat. Un outfit perfect presupune o documentare prealabilă în ce privește asortarea, culorile, texturile și stilurile. În sensul acesta apreciem că vei găsi utile sfaturile noastre și aveți în vedere și varianta de rochii vintage petrecute care sunt extrem de chic. Pentru a pune în aplicare sfaturile din aceste categorii poți alege modele de rochii petrecute de la cele mai populare branduri precum Starshiners, DyFashion și La Femme.