Rochii majorat – Ce alegem pentru marea petrecere

Dacă căutăm rochii majorat, vom da de foarte multe modele de rochii care mai de care mai sofisticate, alegerea fiind extrem de grea.

Cu ani în urmă majoratul nu se sărbătoare chiar cu așa mare fast, ci era mai degrabă o petrecere frumoasă alături de familie și prietenii cei mai buni.

Astăzi, petrecerea de majorat a ajuns să fie comparată cu petrecerea de nuntă având multe elemente comune. De la mese întinse, dress-code specific, locații de lux, meniuri sofisticate și chiar formații live pentru ca domnișoara sau tânărul domn care împlinește frumoasa vârstă de 18 ani să se simtă ca o vedetă.

Trecând peste faptul că de multe ori se exagerează cu majoratele, de îmbrăcat se îmbracă oricare indiferent de amploarea petrecerii.

Cum alegem rochii de majorat?

Sigur că depinde și de tipul petrecerii, locație, dress-code dacă este vorba de o petrecere tematică, insă cel mai important este să stea bine și să fie comodă.

De foarte multe ori vedem tinere care se chinuie să poarte rochii sau ținute în general care nu li se potrivesc nici estetic și nici din punctul de vedere al confortului. Trendurile au un cuvânt de spus mai mereu, însă nu este bine ca orice decizie pe care o facem să fie în directă legătură cu tendințele.

 

Rochia de majorat trebuie să fie discretă și elegantă

În primă instanță rochiile super strălucitoare, cele extrem de mulate și în exces decorate vor avea un punct în plus. Cu premiza ca rochia de majorat trebuie să aducă sărbătorita în centrul atenției, aceasta va dori să aleagă ceva wow. Însă, o rochie frumoasa, care stă bine și conferă un confort ideal pentru o noapte întreagă de dans este mereu cea mai bună alegere.

Rochie scurtă sau lungă

Alegerea trebuie să fie luată după o analiză a siluetei persoanei care o va purta și conformația acesteia. Femeile scunde pot opta pentru rochii scurte sau lungi și mai puțin cele midi. Ideal ar fi o rochie scurta, care să îî pună frumos în evidență picioarele. Simplitatea primează însă se poate da o notă de glam prin alegerea unei texturii interesante precum lurexul, pielea sau chiar paiete într-o singură culoare. Pentru rochiile lungi trebuie să avem în vedere și confortul oferit în timpul mișcării.

Cea mai bună investițe pentru o rochie de banchet ar fi achiziționarea  unei rochii simple negre sau roșii care cade ca și turantă și va putea fi purtată ani la rând.

Totuși, unele persoane vor dori ceva ieșit din tipar, aici rochiile prințesă sau cele tip sirenă sunt ideale.

-50%
-45%
199.00 lei 109.00 lei
-56%
269.00 lei 119.00 lei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *