Afișez 1 - 60 din 88 de rezultate

Atunci când trebuie să alegi un uscator de par este foarte important să investeşti într-un model de bună calitate, care să se potrivească tipului tău de păr şi care să dispună de diverse funcţionalităţi care să nu îţi degradeze părul. Este important ca uscătorul de păr să te ajute să îţi păstrezi strălucirea şi rezistenţa firului de păr.

La ce să fiu atentă pentru a alege un uscator de par bun

Este foarte important să te documentezi înainte de a face o asemenea achiziţie.

Iată ce factori pot influenţa calitatea unui uscător de păr:

  • Puterea – se măsoară în waţi – W. Cu cât puterea este mai mare, cu atât timpul de uscare al părului va fi redus. În cazul în care puterea este prea mică, părul tău se poate usca deoarece va trebui să fie supus căldurii pentru o perioadă mai lungă.
  • Trepte de viteză – este important ca uscătorul să aibă mai mule trepte de viteză şi un buton de aer rece. Astfel vei putea să îţi protejezi părul de efectele negative ale căldurii.
  • Tehnologia de protecţie este extrem de important, deoarece te ajută să îţi menţii părul sănătos. Alege uscătoare cu: moisture protect, thermo balance sau thermo protect. Fii foarte atentă şi că acesta să aibă funcţie de ionizare – ajută părul să aibă un aspect strălucitor, fără să fie electrizat.
  • Accesoriile: concentrator pentru jetul de apă şi difuzor pentru volum.

O gamă variată de produse

Pe piaţa există mai multe tipuri de uscatoare de par, însă dacă eşti atentă la aspectele menţionate mai sus cu siguranţă îţi vai găsi un uscator de par de calitate.

Aruncă o privire şi peste colecţia noastră, avem o mulţime de uscătoare prietentoase cu părul. Nu uita ca de fiecare data sa folosesti si produse hidratante pentru par: o masca foarte buna, un ulei de par sau un sampon fara sulfati.