Afișez 1 - 60 din 178 de rezultate

Creionul de sprancene este acel produs care poate face adevărata minuni. Atunci când ai sprancenele frumos conturate, nici nu ai nevoie de prea mult machiaj. Puţin anticearcăn, un ruj de buze şi un creion sprancene şi poţi ieşi linstita în oraş.

Cum alegi un creion de sprancene bun

Nu orice creion de sprancene se potriveşte oricărei femei.

Alegerea acestuia contează în mare de tonul pielii şi de culoarea părului.

Este recomandat să alegi un creion sprancene cu o nuanţă mai închisă decât culoarea părului.

  • Dacă eşti blondă, optează pentru un creion mai închis decât părul – maro deschis sau mai închis în funcţie de preferinţe. Astfel, vei reuşi să îţi pui în valoare ochii şi să îţi defineşti trăsăturile.
  • Dacă eşti şatena şi ai ochii deschişi la culoare, optează pentru un creion de sprancene într-o nuanţă mai închisă decât părul.

Asigură-te că sprancenele sunt îngrijite cum trebuie.

Înainte să te avânţi în folosirea unui creion de sprâncene, trebuie să te asiguri că sprancenele tale primesc îngrijirea de care este nevoie. Mergi la un salon pentru a le contura perfect, iar periodic foloseşte un serum de îngrijire pentru a le menţine sănătoase.

Cum să foloseşti un creion pentru sprâncene

Pentru un aspect foarte natural în zona cea mai apropiată nasului, adică în partea groasă a sprancenei, foloseşte mai subtil creionul, nu apăsa pe acesta. Pe măsură ce mergi spre coada sprancenei poţi trece de mai multe ori creionul pentru a obţine un efect mai intens. Un efect ombre este mai natural, iar sprancenele tale vor arăta foarte bine!

De asemenea, atunci când foloseşti creionul este bine să foloseşti mişcări dese şi scurte. Poţi apela şi la o pensulă, pentru a distribui uniform culoarea creionului.

Cam acestea sunt sfaturile noastre. Tu ce preferi să foloseşti: un creion de sprâncene sau un kit pentru îngrijirea sprancenelor cu pudra?