Afișez toate cele 31 de rezultate

Te-ai gândit vreodată să îţi achiziţionezi un kit unghii, pentru a-ţi face manichiură în confortul casei? În general, dacă mergi să îţi faci manichiură la salon, vei chelui aproximativ 100 lei pe lună, ceea ce înseamnă că îţi va fi mult mai rentabil un kit unghii pentru modele deosebite la tine acasă.

Cum alegi un kit unghii potrivit

Înainte de a face achiziţia, sunt unele aspecte pe care trebuie să le iei neapărat în considerare, printre care cele mai importante: tipul şi calitatea produselor, însă şi preţul.

Kiturile de unghii cu gel pot fi foarte diferite, oferind o varietate de nuanţe superbe cu care să îţi realizezi manichiura acasă, de ustensile său şi de produse de îngrijire a unghiilor. Poţi începe cu un kit unghii gel în nuanţe clasice, adică bej, roşu, negru, iar după ce înveţi mai bine cum să foloseşti kitul, poţi trece la o colecţie completă de nuanţe. În funcţie de preferinţe, poţi miza chiar şi pe un kit unghii semipermanente,  iar un kit unghii Cupio se afla printre cele mai populare alegeri.

Dacă eşti la început este recomandat să optezi pentru un kit de unghii care să conţină cam toate produsele esenţiale: lampa led sau UV, pile de unghii, forfecuţe, beţe pentru cuticule sau oja/gelul pentru unghii.

Calitatea primează!

Este foarte important să ţii cont de calitatea produselor şi să îţi faci puţin research înainte de a arunca banii pe primul produs apărut. Astfel te vei asigura că vei avea un raport calitate-pret corect, şi că produsele din setul ales vor trece testul timpului. Verifică mereu că produsele ce le aplici pe unghii să fii de calitate.

Dacă nu eşti adepta unghiilor cu gel şi preferi manichiura clasică, aruncă o privire peste articolul nostru: 20 de modele superbe de manichiură pe care le poți face singură!

Te poţi inspira pentru modele noi de unghii, care cu siguranţă vor părea realizate la salon.