Afișez 1 - 60 din 1621 de rezultate

Ştim! Iubeşti culorile, iar când vine vorba de oja de unghii le-ai purta pe toate. Tot ce trebuie să ştii este că nu orice nuanţa se potriveşte cu pielea ta. Pentru tenul alb sunt ideale culorile deschise, iar pentru cel închis culorile mai închise. Nu îţi rămâne decât să optezi pentru cea mai potrivită nuanţa dintre multitudinea de nuanţe disponibile!

Oja este un produs cosmetic de nelipsit pentru orice femeie. Aceasta este ideală pentru o manichiură impecabilă. Cu toate acestea multe femei aleg să meargă la salon pentru a-şi face manichiură, însă rezultate foarte bune poţi obţine şi acasă.

Manichiura cu ojă clasică sau oja semipermanenta?

În funcţie de dispoziţie, de timpul pe care îl ai, de preferinţe, poţi oscila între ambele variante.

  • Manichiura cu ojă clasică este perfectă pentru femeile care vor să schimbe des culoarea la unghii, pentru cele care se plictisesc repede. În plus, este şi o varianta mult mai ieftină, deoarece preţul la ojă este foarte accesibil. Una dintre cele mai populare alegerei este oja Farmec, deoarece este foarte rezistentă şi are un luciu plăcut.
  • Manichiura cu oja semipermanenta poate fi realizată atât la salon, cât şi în confortul propriei locuinţe. Ai nevoie de o lampă UV şi de o ojă semipermanenta bună. Acesta este un procedeu care durează mai mult, cel puţin până îţi deprinzi anumite îndeletniciri, însă o asemenea manichiura poate ţine 2-3 săptămâni, ceea ce înseamnă că dacă eşti o femeie ocupată şi nu ai timp să îţi faci unghiile o dată la câteva zile, aceasta este varianta perfectă pentru tine.

Poţi alege oja Opi, oja semipermanenta Cupio sau oja semipermanenta OPI, care este printre preferatele femeilor atunci când vine vorba de manichiura semipermanenta.

Nuanţe superbe de oja la doar un click distanţă

În colecţia noastră îţi punem la dispoziţie o mulţime de oje, ideale pentru manichiură clasică, semipermanenta sau cu gel. Nuanţe superbe, pale sau vibrante, oje mate sau lucioase – toate acestea le găseşti pe site!