Afișez toate cele 2 rezultate


POATE TE VOR TENTA SI…


Un lucru bine ştiut de toată lumea este că majoritatea femeilor iubesc genti piele.

Modele simple, clasice, sau mai încărcate, cu diverse aplicaţii – toate acestea sunt bine-venite în colecţia de genti de piele a oricărei femei.

De ce sa alegi genti piele

Geanta din piele naturală este foarte versatilă, deoarece este alegerea ideală pentru orice fel de ţinută, indiferent că vorbim de ţinute cu blugi şi hoodie-uri sau de rochii elegante. Se potriveşte de minune la orice ocazie, însă fii atentă la modelul ales, ca acesta să se potrivească la fix cu evenimentul.

De asemenea, una din particularităţile unei genti dama piele este aspectul, spre deosebire de genţile realizate din piele ecologică. Dintotdeauna pielea a fost considerată un material luxos. Ce-i drept, pentru un ochi neantrenat, genţile din piele şi cele din imitaţie de piele pot părea similare. O geantă din piele naturală va reuşi să aducă oricărei ţinute un plus de eleganţă şi stil!

Vei găsi genti piele dama într-o mulţime de magazine atât fizice, cât şi online. Acestea sunt de obicei disponibile într-o varietate de modele, texturi şi colori potrivite pentru toate gusturile şi pentru toate stilurile. Fiind foarte uşor de asortat o asemenea geantă este alegerea perfectă pentru o mulţime de situaţii.

Cum se întreține o geantă de piele

Dacă nu ai ştiut până acum, ţine cont de faptul că o poşetă din piele se întreţine destul de uşor. Ţine cont de următoarele aspecte: curăță întotdeauna poşeta din piele naturală cu o cârpă moale şi cu loţiuni speciale destinate acestui scop, astfel îşi va menţine luciul timp mai îndelungat, iar diverşi factori precum ploaia sau zăpada nu vor afecta materialul. În plus, evita să foloseşti parfum pe geanta, întrucât se poate deteriora destul de mult!

Genti de piele casual sau elegante

Dacă și tu eşti o mare iubitoare de genti dama din piele naturală, te invităm să arunci o privire peste colecţia noastră variată care cuprinde toate modelele de ganți de umăr, genți plic, genți office sau cele messenger cu tentă casual. Aici vei găsi posete piele pentru ţinutele de zi, genți piele naturala pentru ţinute luxuriante şi posete piele dama pentru ţinutele de birou. După cum ţi-ai dat seama, indiferent de preferinţe, se va găsi ceva şi pe gustul tău!