Afișez 1 - 60 din 2485 de rezultate

Poșetele plic sunt indispensabile când vine vorba de garderoba unei doamne elegante. Acest tip de genți se poartă cu precădere la evenimentele speciale unde ținuta este una elegantă, pretențioasă.

Alegerea poșetelor plic

Când vine vorba de achiziționarea unor poșete plic de acest gen este foarte simplu de ales. În funcție de culorile preferate și stilul personal, se pot alege genți plic simple în nuanțe neutre cu texturi metalizate sau unele mai extravagante, cu aplicații și texturi diverse.

Reguli de asortare a genților plic

Regula de asortare a poșetelor plic este una foarte simplă. Dacă ținuta este simplă, atunci geanta aleasă poate să fie una statement. Dacă compleul, sau rochia elegantă aleasă este ceva mai deosebită, atunci mai bine se merge pe o poșetă plic simplă de mărime medie sau mică.

Majoritatea genților plic se țin în mână, însă există și modele care au un lănțișor finuț sau o baretă care se ține elegant pe încheietura mâinii.

Dacă vorbim de mărimi, majoritatea poșetelor elegante sunt de dimensiuni mici. Un telefon, un card, un ruj și poate un pachet de servețele. Strictul necesar și nimic mai mult. Chiar dacă găsiți poșete plic ceva mai mari ca dimensiune, trebuie să știți că nu sunt foarte elegante și este bine să le evitați dacă vă doriți o apariție memorabilă.