Afișez 1 - 60 din 791 de rezultate

Cămaşa reprezintă una din piesele vestimentare esenţiale în garderoba unei femei. Iar partea bună este că poate fi purtată atât cu piese de zi, cât şi cu piese de seară, aşadar este o investiţie foarte bună.

Ce model de cămaşa să aleg

Răspunsul este simplu: ţine cont de stilul tău personal şi de ceea ce te face să te simţi comod. Aşadar, dacă în unele zile nu ai chef să petreci mult timp în faţa oglinzii pentru a te aranja, optează pentru camasi dama largi cu model simplu. O poţi combina cu o pereche de blugi şi nişte adidaşi și eventual îi poţi pune o curea subţire în talie pentru a evidenţia zona respectivă. În zilele în care simţi că vrei să atragi toate privirile, mizează pe o cămaşă cambrată pe corp. O poţi purta cu o pereche de pantaloni din piele, o fustă de blugi sau nişte blugi skinny, în funcţie de stilul vestimentar pe care vrei să îl abordezi.

Ţine neapărat cont şi de silueta ta: dacă ai o siluetă androgină optează pentru camasi dama largi, însă dacă ai o siluetă pară, măr, clepsidră, cel mai bine te vor avantaja cămăşile cambrate.

Trucuri de asortare

Încearcă să porţi în general cămăşile descheiate la gât, deoarece îţi vor alungi silueta.

Dacă ai bustul mai proeminent, poartă un cardigan peste cămaşă şi accentuează totul adăugând o curea în talie. Ţine cont de faptul că trebuie să alegi o cămaşă în nuanţe închise: negru, bleumarin şi pentru a nu adăuga extra volum.

Pentru o ţinută cu un aer uşor rebel, poţi alege să porţi o cămaşă în carouri peste un tricou, înnodată lejer la poale.

Pentru o notă ultra feminină, poartă pe sub cămaşa aleasă o bustieră din dantelă şi lasa câţiva nasturi desfăcuţi la cămaşa pentru a face vizibil acest detaliu.

Care este modalitatea ta preferată de a purta cămaşa?