POATE TE VOR TENTA SI…

-30%

Orice femeie iubeşte să fie în centrul atenţiei şi să fie admirată pentru stilul său vestimentar. Chiar dacă ne plac ţinutele elegante sau cele super-comode, din când în când simţim nevoia să abordăm ţinute cu ajutorul cărora să ne dezvăluim latura sexy.

Pantalonii din piele fac parte din acele articole vestimentare ultra-chic, fiind potriviţi atât pentru ţinutele de zi, cât şi pentru cele de seară, dar cu o notă sexy.

Cum să combini pantalonii de piele

O pereche de pantaloni piele damă merg de minune asortaţi cu tricouri simple sau tricouri cu imprimeuri grafice şi tenişi Vans sau adidași Nike. În felul acesta vei obţine o ţinută super comodă. Ca accesorizare, poţi miza pe o geantă Guess şi nişte brăţări din piele sau pentru un rucsac cu ţinte şi nişte cercei de mari dimensiuni.

La un eveniment chic, poţi combina pantalonii din piele cu o cămaşă din mătase şi cu o pereche de pantofi stiletto. Adaugă o pereche de cercei cu perle, cu ciucuri sau un colier supradimensionat şi ai obţinut ţinuta perfectă, la adresa căreia vei primi doar cuvinte de laudă.

Culori

Ştim că pantalonii din piele negri sunt super populari şi cea mai la îndemână opţiune pentru orice ţinută, însă ce părere ai de pantalonii din piele roşii? Alege o asemenea pereche şi cu siguranţă te vei afla în lumina reflectoarelor. Aceşti pantaloni îi poţi asorta cu alte articole vestimentare în nuanţe neutre pentru a păstra echilibrul ţinutei.

De asemenea, mai poţi alege şi pantaloni nude din piele. Şi aceştia sunt foarte versatili şi îţi oferă o mulţime de modalităţi de asortare. Se pot asorta cu tricouri, bluze elegante, pantofi sport, botine sau pantofi cu toc. Totul ţine de preferinţele personale!