Teniși VANS

Tenișii Vans au prins din nou un val de popularitate în rândul tinerilor și nu numai. Pe aceeași linie cu la fel de faimoșii Converse, și aceștia și-au păstrat linia de-a lungul celor peste 50 de ani de existență.

Brandul Vans a fost fondat in California care în prima zi de la lansarea magazinului numit ”The Van Doren Rubber” a vândut 12 perechi de teniși, care nici nu era pe stoc. Cumpărătorii au venit câteva ore mai târziu pentru a-și primi produsele achiziționate.

Datorită calității superioare a cauciucului folosit pentru fabricarea tălpii, în scurt timp Vans a devenit brandul preferat de către toți cei care practicau skatebording. După ani și ani, a rămas tot în top deoarece calitatea încălțămintei nu s-a schimbat în ciuda producției automatizate de acum. Fabrica din California s-a închis, iar acum majoritatea produselor marca Vans sunt produse în afara Americii.

Vara anului 2018 a fost marcată de prezența modelelor Old Skool atât în revistele de modă cât și pe stradă. Vans România fiind într-o continuă ascensiune încă de atunci.

Tot mai muți tineri optează pentru adidași Vans datorită confortului oferit, a calității materialelor folosite în frabicarea acestora, dar și facilitatea modului de asortare.

De la ținute sport la cele casual sau chiar extravagante pentru cei care îndrăznesc să îi poarte la costum, Vans reușește să aducă o notă de originalitate întregii imagini.

Pentru fete, o pereche de Vans în nuanțe pale purtați cu o rochie înflorată și o jachetă de blugi este combinația ideală pentru primăvară.

Baieții probabil ar opta mai degrabă pentru niște blugi drepți, un tricou imprimat și o șapcă asortată cu tenișii Vans.

La fel de interesant, dar mai greu de abordat, ar fi un mix între stilul sport și cel elegant. Un deux-piece sacou cu pantaloni pană pentru fete, purtat cu un top simplu sau chiar tricou și o pereche de Vans în picioare. Pentru el, o pereche de pantaloni chino, cu o cămasă cu dungi, suflecată neglijent, adidași Vans și o pereche de ochelari de soare tip Ray-Ban Clubmaster pentru un look care sigur va atrage atenția.

Pe StylishCircle.ro găsiți o gamă largă de modele de teniși Vans la cele mai bune prețuri de pe piață.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *