Afișez 1 - 60 din 678 de rezultate

Costume de baie 2 piese – modele absolut minunate la preturi grozave! ❤️

Sezonul acesta vine cu noi trenduri și în ce privește costumul de baie, de aceea este important să știi ce se poartă și ce nu.

Costumele de baie din două piese, mereu la modă!

Chiar dacă trendurile se schimbă de la un sezon la altul, în ce privește ținuta de plajă, minunatele costume de baie din doua piese sunt în fiecare an la modă. Cu slip tanga, normal sau brazilian, aceste costume sunt disponibile pentru toate gusturile și preferințele, astfel încât sigur vei găsi unul pe placul tău. În ce privește sutienul, acesta este de cele mai multe ori unu clasic, dar vei întâlni și modele cu burete, cu bretele detașabile sau care se leagă după gât.

Poartă costume de baie 2 piese cu salopete de vară

Este evident faptul că la plajă nu ai nevoie de nicio altă piesă înafara costumului de baie, dar până ajungi acolo, poți purta o salopetă de vară pe de-asupra costumului. Aceasta este foarte ușor de îmbrăcat și dezbrăcat, numai bună pentru atunci când mergi la piscină. O altă alternativă la salopetă este o ținută compusă din două piese de genul unei fuste de vară și a unui top scurt, numai bune pentru zilele călduroase.

Cele mai în vogă costume de baie din doua piese

Pornind de la cel mai potrivit material pentru aceste costume care este elastanul, imprimeurile și culorile sunt foarte diverse. Dacă vrei să atragi soarele și mai mult spre tine, îți recomandăm culori precum negru sau albastru, iar dacă îți dorești să îți pui bronzul în evidență printr-un contrast frumos, alege nuanțe de roșu, roz sau galben sau îndreaptă-ți atenția spre imprimeurile florale sau cu dungi. Pe toate acestea plus multe altele le găsești la cei de la StarShiner sau Maxine care te așteaptă deja cu ultimele modele de costume de baie 2 piese. Pentru a afla sigur ce ți se potrivește, accesează rubricile featured și ce să porți care acoperă și aceste subiecte.