Afișez 1 - 60 din 189 de rezultate

Costum de baie modelator pentru o siluetă perfectă

Pentru că a venit vara, trebuie să ne punem la punct garderoba. Indiferent că alegem să plecăm într-un sejur în frumoasa Românie sau peste hotare, fiecare femeie probabil doreşte să îşi achiziţioneze un nou costum de baie de la un sezon la altul. Întotdeauna femeile vor noutate şi nu vor să se afişeze de prea multe ori purtând aceleaşi ţinute!

De ce să optăm pentru un costum de baie modelator?

Chiar dacă este un lucru perfect norma, forţe multe femei au obiceiul de a-şi găsi foarte multe defecte. Celulită, vergeturi, colăcei, şolduri prea late, iar exemplele pot continua. Pentru a avea acel sentiment de încredere când mergem la plajă, este recomandat să alegem un costum de baie modelator – acesta va face silueta să arate mult mai bin, va contura frumos talia şi se va aşeza impecabil pe foemel corpului.

Spre deosebire de un costum normal, costumul de baie tip modelator poate fi puţin mai scump. Preţul este, de obicei, în raport cu calitatea. Un astfel de costum este confecţionat din materiale speciale, mai elastice, care îmbraca frumos siluetă feminină.  De aici şi preţul puţin mai ridicat!

O gamă variată de costume de baie modelatoare

Indiferent de preferinţele personale: simple, cu imprimeuri, din două piese, costum de baie intreg modelator, cu şireturi, cu volane, modele retro, sau multe altele – vei putea găsi o mulţime de modele din colecţia de sezon la noi pe site! Modelele sunt de cea mai bună calitate!

Optează şi tu pentru un costum de baie modelator şi cu siguranţă te vei simţi mult mai bine şi admirată atunci când merg la plajă!