Afișez 1 - 60 din 762 de rezultate

FUSTE SCURTE

Fustele scurte au intrat în istorie în anii 1960 când a și fost de fapt adoptată denumirea de fustă mini. Chiar dacă nu au fost mereu în topul preferințelor fashionistelor, fustele mini și-au găsit mereu o portiță spre celebritate.

Fustele scurte nu sunt neapărat doar casual, acestea pot fi și super elegante sau sport, ca și fustele tenismenelor. La fel ca și fustele midi, cele mini pot fi făcute din foarte multe tipuri de materiale și texturi, apicațiile și forma acestora făcând mereu diferența.

Cum alegem fustele SCURTE

Chiar dacă fustele scurte arată bine atât pe femei înalte cît și pe cele scunde, nu putem spune același lucru și când vorbim de forma corpului. Picioarele lungi și relativ subțiri sunt avantajate de acest gen de fuste pe când persoanele mai voluptoase trebuie să le evite. Pentru a maximiza efectul de corp în formă de clepsidră, atunci fusta mini trebuie să fie evazată, sau cu volum în partea de jos pe când talie să fie înaltă și fixă. Un corp frumos este pus în evidență și prin purtarea fustelor mini extra mulate care se înrudesc cu cele creion.

Pentru a păstra totuși nota de decență și comoditate, fustele mini trebuie să fie măcăr cu o palmă mai lungi peste fund.

Cum purtăm fuste scurte Sinsay

Fustele sxurte sunt ușor de asortat atât în cazul ținutelor casual cât și a celor ceva mai elegante. Ținutele office ies din discuție din start, aici cele mai potrivite fiind cele creion și cele midi evazate.

O ținută casual cu o fustă mini din denim și aplicații florale brodate, cu un maieu simplu, o jachetă din denim în altă nuanță de albastru față de fustă și o pereche de teniși Converse albi. Nu uitați de geanta messenger sau un rucsac încăpător. În cazul în care nu e foarte cald afară, se poate opta pentru o pereche de dresuri cu buline sau steluțe.

Un concert este pretextul ideal pentru a scoate fusta scurta Sinsay de piele din dulap. Alege o cămașă oversized, niște ghete cu talpă groasă și o borsetă cool în care să îți pui strictul necesar.

O ținută elegantă cu fustă mini poate fi creată mergând pe materiale prețioase precum dantela sau o broderie cu mărgele fine. În partea de sus, un top fără mâneci și o pereche de pantofi stiletto în picioare.