Afișez 1 - 60 din 895 de rezultate

-31%
399.00 lei
-25%
-25%
149.00 lei
-22%
109.00 lei
-22%
109.00 lei
-25%
149.00 lei
-25%
149.00 lei
-41%
359.00 lei

Jachetele de iarnă sunt poate cele mai puțin stilate, dar necesare piese din garderoba unei femei.

Datorită faptului că acestea trebuie să fie în primul rând utile, și abia mai apoi trendy, criteriul de alegere se face pe baza necesităților fiecăreia. Dar asta nu înseamnă că o ținută chic nu poate fi completată cu succes de către o jachetă de iarnă.

Fie că vorbim de jachete matlasate, de tip parka cu interior de blană, sau chiar jachete de schi, aceste piese vestimentare sunt absolut necesare în cazul în care locuiți sau călătoriți într-o țară cu 4 anotimpuri.

Cum alegem o jachetă de iarnă

În primul rând trebuie să avem în vedere lungimea. Unele femei preferă jachetele scurte, pe când altele le preferă pe cele lungi care acoperă bine spatele. Din punct de vedere estetic, lungimea trebuie să fie aleasă în funcție de fizionomia, și mai ales înălțimea persoanei care o va purta.  Mignonelor le stă mai bine cu o jachetă mai scurtă, până în dreptul șoldurilor, pe când cele înalte pot opta pentru orice lungime.

Jachetele versatile sunt mai mereu în nuanțe neutre precum bej, maro, negru sau alb, ocazional roșu. Dacă vă doriți o colecție de Jachete de iarnă, atunci puteți opta și pentru combinații de culori mai puțin obișnuite.

Se poartă jachetele matlasate

În fiecare an apar noi modele de jachete matlasate, însă cele clasice nu se demodează niciodată. Dacă sunt alese într-o nuanță discretă, ușor de asortat, atunci pot fi purtate ani la rândul. Când alegeți o jachetă matlasată, trebuie să aveți în vedere silueta astfel încât jacheta aleasă să nu vă dezavantajeze. Ar fi foarte bine să nu optați pentru modele voluminoase deoarece vor adăuga volum fix în zonele în care nu doriți.

Sfaturi stilistice pentru jachetele de iarnă

De reținut este că majoritatea jachetelor de iarnă nu sunt potrivite pentru haine elegante. Ținute office, rochii de cocktail sau chiar de seară nu sunt piesele cu care se poate asorta o jachetă de iarnă. Pentru astfel de ocazii se merge pe ideea purtării unui palton sau a unei veste sau jachete de blană care dau un plus de eleganță ținutei.