Afișez 1 - 60 din 618 rezultate

Dresuri dama – aceste două cuvinte pot fi asociate perfect cu acele piese vestimentare sexy și elegante din garderoba oricărei femei.

Dresurile fac parte din lenjeria intimă feminină. Acestea sunt realizate din fire subțiri, astfel încât oferă o eleganță aparte picioarelor. Pot fi integrate cu ușurință în aproape orice ținută și chiar pot fi considerate o piesă de bază în outfit, atât timp cât sunt asortate corect.

Pentru diferite ocazii și momente ale zilei, probabil fiecare femeie deține câteva modele de dresuri dama în garderoba sa. De la dresuri dama cu model, la cele simple, cu banda sau cele colorate. Diversitatea acestor piese vestimentare oferă femeilor nenumărate idei de ținute, în funcție de propria imaginație sau creativitate.

Ținute reușite cu dresuri

  1. Ținuta office

Pentru ținuta de la birou alege întotdeauna dresuri simple sau dresuri cu dungă la spate. Modelul de ciorapi cu dungă subțire la spate se asortează perfect cu fustele creion. Poți adăuga o cămașă și astfel obții o ținută clasică pentru zilele petrecute la locul de muncă.

  1. Ținute de seară

Pentru serile în care alegi să ieși în club sau în oraș cu prietenii, poți opta pentru diferite modele de dresuri. Modelele foarte căutate în ultimul timp sunt: dresuri dama cu sclipici, ciorapi dama cu banda adeziva, dresuri cu buline dama și dresuri colorate dama. Pe acestea le poți asorta la rochii scurte, mulate, cocktail sau fuste de piele, plisate etc. Pentru modelele de dresuri cu model rochia simplă neagră reprezintă întotdeauna alegerea perfectă.

Când să nu porți dresuri

Cu toate că dresurile nu sunt piese foarte pretențioase sau greu de asortat, există câteva excepții în care este recomandat să renunți la acestea.
Cele mai des întâlnite situații de genul sunt atunci când porți o rochie lungă de seară sau când porți o rochie cu crăpătură lungă pe picior. Aceste combinații formează un look inestetic, de aceea este mult mai bine să le eviți.