Afișez 1 - 60 din 140 de rezultate

Indiferent că este vorba de ţinuta de birou, de o ieşire la restaurant sau pur şi simplu de o ţinută pentru zilele în care te simţi super bine şi vrei să arăţi chic – pantalonii eleganţi sunt esenţiali în garderoba feminină.

Moda este schimbătoare şi surprinzătoare ]n același timp! În ultima vreme am văzut pantalonii eleganţi pentru femei purtaţi în cele mai diverse combinaţii. Aşadar, fie că iubeşti stilul clasic sau eşti adepta stilului nonconformişt, măcar o pereche de pantaloni damă eleganţi trebuie să se regăsească şi în dulapul tău.

Pe piaţă vei găsi o mulţime de modele de pantaloni eleganţi la cel mai bune preţuri, aşadar nu trebuie să faci un efort financiar pentru a-ţi achiziţiona o pereche. Vei găsi o mulţime de promoţii care îţi vor pune la dispoziţie pantaloni damă ieftini de cea mai bună calitate, modele ultra stilate.

Ocazii de a purta pantalonii eleganţi

La birou nişte pantaloni eleganti dama simpli sau cu un pattern clasic (carouri, dungi) sunt cei mai potriviţi. O pereche de pantaloni damă office se va potrivi de minune cu o cămaşă simplă din mătase sau cu un top elegant în culoarea preferată. Dacă crezi că ţinuta de birou este prea fadă, o poţi transforma cu ajutorul accesoriilor: o eşarfă cu un imprimeu interesant, un ceas Fossil, o bentiţă feminină sau o pereche de pantofi cu toc eleganţi.

Dacă optezi să porţi pantalonii eleganţi la o întâlnire romantică, poţi alege să îi porţi cu un corset cu aplicaţii din dantelă sau cu o bluză cu spatele gol. Dintr-o asemenea combinaţie nu trebuie să lipsească pantofii cu toc şi rujul roşu.

Pantalonii eleganţi pot fi purtaţi cu uşurinţă chiar şi în ţinutele de zi. În ultima vreme am văzut tot mai des purtându-se pantaloni eleganţi cu carouri cu sneakersi albi şi cu tricouri simple sau cu diverse imprimeuri grafice. Tricourile Levi’s şi cele Guess sunt la mare căutare, aşadar poate alegi şi tu să le incluzi în ţinutele de zi cu zi.

Care este modalitatea ta favorită de a purta pantalonii eleganţi?