-41%
269.00 lei 159.00 lei
-64%
372.90 lei 134.93 lei

Cununia civilă reprezintă unul dintre cele mai importante momente din viaţa oricărei femei aşadar ţinuta trebuie să fie pe măsură. Rochii cununie civila sunt multe pe piaţă, însă trebuie să ţii cont de câteva reguli pentru a face cea mai bună alegere.

Culori care te vor scoate în evidenţă

Pentru a fii sigură că vei străluci în ziua cea mare, trebuie să optezi pentru rochii cununie să se potrivească de minune siluetei tale. Pe lângă asta, tonul pielii este foarte important atunci când faci alegerea, deoarece nu vrei o rochie care să te facă să pari palidă. Spre exemplu, dacă ai pielea măslinie sau dacă te-ai întors recent de la mare şi te bucuri de cel mai frumos bronz, poţi opta pentru o rochie albă sau pentru o rochie în nuanţe pale, precum: roz somon, galben pal sau albastru deschis. Aceste nuanţe pun foarte bine pielea în valoare. Dacă, în schimb ai pielea albă, optează pentru rochii cununie civila în nuanţe precum: roşu corai, nude, galben pastelat, caramel sau nuanţa piersicii.

Modele de rochii pentru cununia civilă

După cum am mai spus, cununia civilă trebuie să fie o zi memorabilă. Cele mai potrivite modele de rochii stare civila sunt: rochiile baby doll sau rochiile de tip prinţesă. O rochie albă sau nude cu aplicaţii din pene şi perle va arăta extraordinar, precum şi o rochie roz pal de tip A-line cu volane. O rochie tip sirena neagră cu siguranţă se va potrivi mai degrabă la o altă ocazie, decât la un asemenea eveniment care abundă de fericire, iar o rochie pastelată este alegerea ideală.

Accesorii

Accesoriile se vor alege în funcţie de modelul rochiei. Dacă optezi pentru o rochie simplă, o poţi accesoriza cu o pălărie chic, un colier supradimensionat sau nişte cercei opulenţi. Dacă, în schimb, rochia este mai încărcată, trebuie să alegi accesorii finuţe care să echilibreze întreaga ţinută.