Afișez 1 - 60 din 67 de rezultate

-14%
119.99 lei
-27%
-17%
149.99 lei
-10%
179.99 lei
-21%
-18%
119.00 lei
-21%
-18%
-30%
69.99 lei
-20%
79.99 lei
-27%
79.99 lei

Trebuie să alegi rochii pentru domnișoarele de onoare?

La un asemenea eveniment fastuos, ţinutele domnişoarelor de onoare joacă un rol deosebit de important. Dacă încă nu ştii ce alegeri să faci, îţi venim în ajutor cu câteva sfaturi pentru a alege cele mai frumoase rochii pentru domnişoarele de onoare.

Sfaturi pentru alegerea rochiilor pentru domnişoarele de onoare:

Rochiile domnişoarelor de onoare trebuie să fie în ton cu rochia miresei, însă nu să o eclipseze.

În ceea ce priveşte paleta de culori, se va miza pe rochii în armonie cu aranjamentele florale, cu tema nunţii, precum şi cu anotimpul în care are loc ceremonia.

Având în vedere că nu există un model de rochie universal care să vină bine tuturor femeilor, este recomandat să mergeţi împreună la cumpărături şi să alegeţi de comun acord un anumit tip de material şi lungimea rochiei. Este important să nu impui aceeaşi croială tuturor.

Chiar dacă domnişoarele de onoare vor alege modele diferite pentru rochiile lor, este bine că acestea să aibă ceva în comun, fie că este vorba de culoare, lungime sau diverse aplicaţii. Există o mulţime de modalităţi de creare a unui stil similar, însă care să ofere individualitate.

Rochiile lungi până la gleznă sunt, de obicei, perfecte pentru un asemenea eveniment.

Trena trebuie evitată, deoarece este considerată un simbol al rochiei de mireasă. Totodată şi rochiile prea scurte trebuie evitate.

Este recomandat ca rochiile să nu fie nici prea scurte, nici prea mulate, să aibă un material fluid şi o lungime potrivită atât pentru petrecere cât şi pentru slujba de la biserică.

Ca şi culoare, poţi alege rochii în nuanţe pastelate, precum: nuanţe piersicii, roz, lavanda, verde mentă, albastru deschis. De asemenea, şi rochiile în nuanţe nude au devenit, în ultima vreme, varianta clasică pentru rochiile domnişoarelor de onoare. O asemenea alegere denotă eleganță, iar simplitatea se afla mereu în topul celor mai inspirate ţinute.

Accesorii pentru domnișoare de onoare

Accesoriile sunt şi ele importante. Pantofii, geanta, bijuteriile – acestea trebuie să fie în ton cu rochia aleasă.

Acum că ştii de ce să ţii cont pentru a alege cele mai frumoase rochii pentru domnişoarele de onoare, te invităm să arunci o privire peste colecţia noastră!