Afișez 1 - 60 din 1234 de rezultate

-23%

Zilele de vară ne duc cu gândul la căldură, vacanță și rochii înflorate.

Când sezonul cald bate la ușă și zilele devin din ce în ce mai călduroase, stilul vestimentar se schimbă considerabil. Vara optăm pentru rochii, fuste, pantaloni scurți sau haine vaporoase, care ne oferă un plus de confort si senzualitate.

Rochiile înflorate – must have

Fie că vorbim de o rochie maxi cu imprimeu floral sau de o rochie elegantă brodată cu flori, acest obiect vestimentar nu trebuie să lipsească din garderoba ta de vară.

Ideale pentru zilele de vacanță, la malul mării, ori pentru o plimbare în nopțile de vară, rochiile înflorate te ajută atunci când ești în pană de idei. Fiind extrem de versatile, rochiile vaporoase cu imprimeuri florale pot fi purtate atât la nunți cât și la festivaluri sau la o simplă ieșire în oraș.

Cu ajutorul unor accesorii potrivite, o rochie înflorată bine aleasă poate să se transforme rapid dintr-o ținută lejeră în una elegantă.

Rochia boho, ideală pentru festivalurile de vară

Fiind ușor de accesorizat și incredibil de comodă, rochia cu imprimeu floral câștigă teren și în rândul ținutelor ideale pentru festivalurile de vară. O rochie de acest gen, accesorizată cu o pereche de ghete și o pălărie de paie poate să devină o tinută boho extrem de comodă și chic.

Cum aleg rochia înflorată?

Fie că vorbim de o ținută office, o ținută somptuasă de ocazie sau una lejeră de vacanță, totul începe cu găsirea rochiei perfecte.

O rochie bine aleasă poate să devină o piesă vestimentară atemporală.

Manifestă-ți starea de spirit și creativitatea cu ajutorul unei rochii înflorate! Alege o croială simplă și un imprimeu colorat și vesel. Poți opta pentru o rochie până la genunchi sau una maxi, în funcție de tipul tău de siluetă.

Femeile înalte cu o siluetă slim pot opta pentru o rochie maxi, cu volane, care să dea volum și senzația de plutire.

Pentru doamnele scunde, o rochie înflorată cu spatele gol ori o rochie scurtă poate să fie cea mai bună alegere.