Rochie traditionala din bumbac verde cu broderie

Afișez 1 - 60 din 485 de rezultate

-19%
-49%
162.00 lei
-39%
-49%
-33%
135.00 lei

Rochii tradiționale stilizate sau rochii tradiționale clasice

Rochiile tradiționale sau cele cu broderie sunt acele piese vestimentare destul de sofisticate, tocmai datorită faptului că sunt atent concepute. Sunt extrem de frumoase, colorate, cu detalii cusute manual, cu forme florale și în diferite modele, pentru a avantaja fiecare siluetă. La fel de elegante prin simplitatea lor asemeni unei camașă albă damă.

Cum accesorizezi o rochie tradițională?

Rochiile tradiționale românești abundă în simboluri și culori. Dau viață oricărei ținute și sunt purtate cu mândrie. Acestea pot fi purtate cu o pereche simplă de sandale pentru a menține un contrast corect. Cât despre accesorizare, poți opta pentru un lănțișor simplu sau un chocker cât mai colorat. La acest tip de ținută poți adăuga cu ușurință o geantă Guess din paie pentru a avea un look deosebit sau un model foarte modern pentru un contrast interesant.

Rochii cu motive traditionale

Minunatele rochii cu motive traditionale pot fi purtate la diferite evenimente. Pot fi adaptate atât la ținute casual, cât și la ținute de seară sau elegante.
Pentru o ținută de seară, poate nu-ți dorești să porți o rochie brodată complet tradițională, însă îndrăgești această idee. Astfel, cea mai bună soluție pentru a îmbina ambele variate este să optezi pentru o rochie brodată florală deosebită. Fie că prezintă la terminația rochiei o broderie florală, fie că are în talie un cordon cu aceleași detalii sau pur și simplu are cusut la mâneci inserții tipice pentru rochii tradiționale romanesti stilizate, acest tip de rochie oferă ținutei o notă fresh și vintage, în același timp.

Știai că poți găsi chiar și rochii traditionale elegante? Alege un model cu o broderie mai finuță și accesorizează-l cu niște stiletto și cercei statement! Ai obținut o ținută glam, dar totuși tradițională. Rochii vintage cu motive tradiționale sunt foarte căutate de către doamnele voluptoase.

Când poți să porți o rochie tradițională modernă?

Rochiile tradiționale mai simple, cu doar câteva detalii de efect, rochii stil ie, precum și cele care prezintă broderii florale opulente, sunt foarte îndrăgite în rândul femeilor. Pot fi purtate indiferent de sezon, însă mai ales primăvara și în preajma sărbătorilor.

Cu ajutorul acestora vei crea un look prețios și finuț. Pentru a-ți contura frumos trupul, alege-ți modelul de rochie în funcție de tipul de siluetă. Poți opta pentru diferite modele, de la cele simple la cele cloș, sau de la cele midi la cele de tip cămașă. Oricare este preferința ta, rochii tradiționale sunt mereu alegeri ideale pentru zile pline de culoare.
Pentru a accentua look-ul tradițional, încearcă o aromă de parfum oriental și cu siguranță nu vei da greș.