Rochii de vară vaporoase, ideale pentru temperaturile ridicate de pe timpul sezonului cald.

Rochii de vara lungi sau scurte

Doamnele iubesc rochiile de vară vaporoase care le dau confort și un sentiment de lejeritate cand temperaturile de afară product disconfort. Cele mai iubite rochii de vară ieftine sunt cele cu imprimeu floral, confecționate din materiale lejere precum chiffonul, mătasea naturală sau inul fie ele lungi sau scurte.

Rochii de vară lungi se găsesc chiar și la prețuri super accesibile, chiar și cele mai elegante. Rochii scurte de vară pot fi considerate și rochiile de bumbac simple ideale pentru ținutele casual de zi cu zi.

Cum purtăm rochii de vara vaporoase

Rochiile vaporoase da vară sunt perfecte atât pentru ținute de zi cât și cele de seară, cu condiția să fie alese în mod corect. Rochiile elegante de vară trebuie să fie super simple, preferabil chiar și fără imprimeuri pentru a nu le ștârbi eleganța. Acestea arată bine accesorizate cu o curea subțire în talie, poate cu ceva strasuri strălucitoare sau aplicații din perle. Dacă modelul rochiei este unul mai deosebit, atunci bijuteriile trebuie să rămână simple și relativ puține ca număr. Sandalele cu barete subțiri sunt ideale când vorbim de o ținută elegantă.

Pentru o ținută casual de zi, sandalele romane sau tenișii sunt alegerea perfectă. Alături, o geacă de piele sau denim și o geantă crossbody sau poate chiar un rucsac cool pentru a completa cu succes ținuta.

Rochii de vară ieftine care nu se demodează

Rochiile de vară lungi care nu se demodează sunt cele care ne stau bine. De preferat este ca imprimeul să fie unul mai discret, în nuanțe nu foarte stridente. Galbenul, verdele mentă sau turcoazul sunt nuanțe care se poartă sezon după sezon fără a ieși total din modă. Anul acesta rochiile albastre sunt la mare căutare, iar acest lucru se reflectă și în alegerile doamnelor care își reîmprospătează garderoba la început de sezon estival. Albastrul clasic este culoarea anului fiind o idee interesantă pentru a reîmprospăta garderoba cu piese noi în această nuanță.