Afișez 1 - 60 din 497 de rezultate

-3%
144.99 lei
-3%
144.99 lei
-6%
169.99 lei
-8%
164.99 lei
-6%
-8%
119.99 lei
-6%
169.99 lei

Gecile de piele dama –  piese cheie în garderoba oricărei femei. Sunt ușor de asortat atât la ținutele simple de zi, dar și la altele mult mai extravagante. O geacă de piele aleasă corect, poate fi purtată ani de zile fără a părea demodată. Acestea ar fi doar câteva din motivele pentru se caută așa de mult haine de piele damă.

Cum alegem geci piele dama

Când cumpărăm orice fel de jachetă, este important să avem în vedere garderoba existentă și genul de haine pe care dorim să le asortăm la acea geacă. Tot în același registru intră și alegerea mărimii. Dacă știm că vom purta geaca piele dama cu pulovere groase, este important ca mărimea să nu fie foarte fixă. În principiu, fiind confecționată din piele naturală, se mai lasă după un timp, dar nu foarte mult. Pentru a putea fi mai ușor de asortat, este indicat să alegem o nuanță neutră și un croi clasic, versatil. Gecile de piele de culoare neagră sunt mai mereu favoritele doamnelor. La fel și cele bej, maro și roșii sau vișinii. Sunt ușor de asortat și nu se demodează repede.

Geacă imitație de piele damă

O geaca imitație de piele damă poate arăta foarte bine chiar dacă este prețul este unul mic comparativ cu cele făcute din piele naturală. Aici este foarte important ca materialul  din care sunt făcute să fie destul de dens pentru a se evita distrugerea rapidă a acestuia datorită purtării intensive. În cazul în care se preferă un astfel de model, este indicat să nu se mizeze chair pe cele mai ieftine produse, doarece imitația de pielede cele mai multe ori este mult mai puțin rezistentă decât cea naturală.

Cum asortăm o geacă imitație de piele damă

Aici intervine foarte mult stilul personal și preferințele deoarece geci piele dama pot fi asortate aproape la orice fel de ținută. Sigur că si stilul gecii este important, dar o jachetă simplă poate fi purtată la o ținută de zi, smart-casual, chiar și office dacă vorbim de un blazer de piele, sau o ținută de seară în cazul în care se dorește ceva mult mai extravagant.

Ținute cu haine piele damă

O pereche de blugi evazați, un tricou simplu și o geacă de piele arată perfect pentru o după masă în oraș cu fetele. Clasica ținută de birou cu fustă creion, cămașă și pantofi cu toc poate fi ușor adaptată la o ținută mai cool cu ajutorul unui sacou de piele. Pentru seară, o rochie lungă din tulle și o jachetă de piele pot face din orice domnișoară prințesa balului. Haine de piele damă  nu se demodează niciodată, astfel o investiție în piese de calitate poate fi super.