Afișez 1 - 60 din 648 de rezultate

-37%
99.00 lei
-53%
-55%

Cele mai noi modele de bocanci pentru femei la super prețuri! 

bocanci-dama

În materie de încălţăminte, în sezonul rece, o pereche de bocanci dama este esenţială. Aceştia sunt comozi şi pot face faţă cu brio condiţiilor extreme ale vremii de pe perioada iernii.

Ce bocanci dama să alegi

Cele mai populare modele sunt:

  • Bocanci cu talpa joasă, fără toc
  • Bocanci clasici cu şireturi
  • Bocanci Viper
  • Bocanci Timberland
  • Bocanci militari

Indiferent care dintre modelele de mai sus îţi este pe plac, fii sigură că vei fi mereu în tendinţe. În plus, acestea sunt în vogă de atât de mult timp şi nu par să se demodeze prea curând.

Bocanci dama – cele mai versatile piese ale momenntului

O pereche de bocanci dama se poate purta într-o mulţime de combinaţii vestimentare de succes. Dacă în ţinutele casual, îi vei purta alături de nişte blugi sau pantaloni de piele, aceştia pot fi încadraţi chiar şi în ţinutele de birou, alături de o cămaşă simplă cu note masculine, sau în ţinutele de seară cu o fustă mini din piele şi un bodysuit cu accente din dantela.

Combinaţiile vestimentare sunt nelimitate, însă atunci când te decizi asupra unei perechi de bocanci, trebuie să ţii cont şi de stilul personal şi de hainele pe care deja le ai în garderobă.

Cele mai clasice modele sunt cele în nuanţe de negru, bej sau maro, dar şi vişiniu.

În această colecţie vei găsi o mulţime de modele de bocanci dama, la preţuri foarte avantajoase. Acestea sunt realizate din materiale de calitate şi după ultimele tendinţe în modă.

Spor la cumpărături!