Afișez 1 - 60 din 331 de rezultate

-10%
-10%
-10%
-25%

cizme de cauciuc

Cizmele din cauciuc au devenit din ce în ce mai populare în ultima vreme. Le vedem îndeosebi la festivalurile de muzică, însă şi în anotimpul rece, în zilele ploioase sau cu zăpadă. Luând aceste lucruri în considerare, ne dăm seama că niste cizme de cauciuc sunt esenţiale în garderoba feminină.

Trendul cizmelor de cauciuc a reuşit să cucerească atât vedetele cât şi bloggerițele de modă, care reuşesc cu succes să asorteze acest tip de încălţăminte atât ţinutelor de zi, cât şi celor elegante. Cizmele din cauciuc pot fi destul de versatile.

Cizme de cauciuc în diverse ținute

Poţi sparge monotonia zilelor mohorâte de toamnă optând pentru o pereche de cizme de cauciuc în culori puternice. Astfel, vei reuşi să adaugi o notă de originalitate şi un aer vesel ţinutelor monocromatice, sau poţi da un plus de stil unei ţinute colorate. În ceea ce priveşte ţinutele colorate, trebuie să ştii exact cum le combini cu nişte cizme cauciuc dama, pentru a rezulta nişte combinaţii interesante.

Cizme de cauciuc colorate

Cizmele colorate din cauciuc pot reprezenta piesa centrală a unui outfit all-black, care accesorizat cu un palton nude va arăta foarte bine! De asemenea, cizmele colorate îţi permit adoptarea unui stil vestimentar nonconformist, care te va ajuta să ieşi în evidenţă în zilele mohorâte.

Pantalonii din piele merg asortaţi de minune la cizme cauciuc. În partea de sus a ţinutei poţi opta pentru un trench, un palton negru sau o geacă parka.

Cum să porţi cizmele din cauciuc cu rochii

Cu siguranţă nu te-ai gândit până acum la o asemenea combinaţie, însă lumea modei surprinde constant. O rochie de tip furou, o rochie mini din dantelă sau o rochie mini fluidă de vară, se vor potrivi cu cizmele din cauciuc. Poţi estompa delicateţea unei asemenea ţinute cu o jachetă din piele.

Cu puţină creativitate şi imaginaţie, vei putea purta cizmele de cauciuc în diverse ţinute, atât casual cât şi elegante. Tu cum prefer să porţi aceste cizme?