Afișez 1 - 60 din 351 de rezultate

În fiecare vară toate femeile caută sandale dama fara toc. În funcție de stilul fiecăreia, sandale dama fara toc elegante, simple sau foarte casual potrivite pentru orice ținută estivală, chiar și de plajă.

Calitatea – un criteriu esențial

Sandale dama fara toc se găsesc într-o largă varietate, însă calitatea trebuie să primeze în orice împrejurare. Acest tip de încălțăminte fiind special dedicat sezonului cald, mai exact verii, trebuie ales cu grijă.

Dacă exteriorul poate fi din orice material, texturat sau nu, interiorul, partea care ajunge în contact cu piele persoanei care le poartă trebuie să fie potrivit pentru a se evita disconfortul.

Pentru talpa cel mai indicat material este chiar pielea naturală, subțire și netexturată. Datorită transpirației excesive și a frecării în timpul mersului, sandalele pot crea probleme grave la nivelul piciorului. Din acest motiv este important ca produsul ales să se potrivească atât ca mărime, calapod cât și ca ergonomie. De cele mai multe ori este indicat să se încerce perechea înainte de achiziție, însă cumpărarea sandalelor fără toc online nu este neapărat complicată. Returul se face facil și rapid, iar din acest motiv cumpărăturile online sunt preferate de tot mai multe doamne care caută sandale damă fără toc la prețuri foarte bune.

De ce alegem sandale dama fără toc

Sunt comode, lasă piciorul să respire mai ales în zilele toride de vară. Sunt ideale pentru mersul la plajă dar și la plimbare, sau la un prânz pe terasă.

Acestea merg de minune cu ținute casual precum blugii evazați, fustele scurte sau rochiile de vară vaporoase. Dacă sunt puțin mai elegante, mai exact dacă culoarea este metalizată, iar modelul destul de simplist, sandalele fără toc merg foarte bine și la o nuntă mai casual, pe malul apei.

Cum alegem sandalele joase

Trebuie să luăm în considerare anatomia piciorului dacă vorbim de partea estetică. Dacă degetele sunt frumoase și nu vrem să le ascundem, atunci se poate merge pe orice fel de model. Dacă însă vrem o variantă mai elegantă, în care degetele nu sunt extrem de vizibile, atunci un model cu barete mai dese sau mai groase, care acoperă mare parte din degete este ideală.